Uutiset

NUORILLE TAPPIOT VIIKONLOPPUNA

4.2.2018

Kolmas peräkkäinen vieraspeliviikonloppu ei tuottanut pisteitä Hermeksen nuorille.

Savonlinnan SaPKo ratkaisi lauantain pelin kahdessa ensimmäisessä erässä mennen 4-0 johtoon. Kolmannessa erässä pääsi Hermeskin peliin kiinni sen mennessä maalien osalta tasan 2-2. Hermeksen maalintekijät Kalle Männistö ja Juha Ukkola. Viimeisen erän torjunnat Hermes Marcel Mattsson 7 ja SaPKo 18.

Edellisen pelin toisintona meni Ketterä sunnuntaina kahdessa erässä 4-0 johtoon. Kotijoukkueen jäähyillessä kolmannen erän alussa pääsivät Wiljami Myllylä ja Marko Potila kaventamaan. Kolmannen Hermes-maalin teki tasakentällisin Arttu Rautiala. Molemmat viikonlopun pelit maalissa pelannut Mattsson torjui 37 kertaa.

Nuorten Mestiksen runkosarjaa on Hermeksellä jäljellä kahdeksan peliä ja niistä seitsemän pelataan kotona Kokkolassa! Ensi viikonloppuna lauantaina vastassa on edustuksen pelin jälkeen klo 20:00 K-Vantaa ja sunnuntaina klo 15:30 Blues Akatemia.

SaPKo – Hermes ottelutilastot

Ketterä – Hermes ottelutilastot