Uutiset

NUORILLE NIUKAT TAPPIOT VIIKONLOPPUNA

25.2.2018

Lauantaina Hokki voitti voittolaukauksilla, sunnuntaina LeKi otti kaksi pistettä jatkoaikamaalilla.

Hermes hallitsi peliä Hokkia vastaan torjuntojen valossa selvästi mutta Hokki oli terävä saamissaan ylivoimissa vieden ensimmäisen erän 2-0. Toisessa erässä Hermes nousi tasoihin Juha Ukkolan ja Kalle Männistön maaleilla. Viimeisen erän alun Ukkolan toinen osuma näytti jo riittävän voittoon mutta erän lopussa vieraat pääsivät tasoittamaan. Maalittoman jatkoajan jälkeen voittolaukauskisan ainoat onnistujat olivat vieraat joten peli päättyi lukemiin 3-4.

Sunnuntain pelissä vierailija LeKi oli hieman niskan päällä mutta molemmat viikonlopun ottelut Hermes-maalilla pelannut Marcel Mattsson piti maalit vähissä. Jatkoajalle mentiin 2-2 lukemissa, Hermeksen maalintekijöinä Joonas Hatula ja Arttu Paakki. Jatkoajalla hyödynsi LeKi saamansa ylivoiman vieden voiton 2-3.

Nuorten Mestiksen runkosarjaa on jäljellä neljä kierrosta ja seuraava peli Hermeksellä on jo ensi torstaina kun Kokkolaan saapuu K-Laser/KKP Oulusta. Ottelu alkaa klo 18:30.

Hermes – Hokki ottelutilastot 

Hermes – LeKi ottelutilastot