Uutiset

NUORILLE KOTIVIIKONLOPUSTA KAKSI PISTETTÄ

11.2.2018

Lauantain voittolaukauskisa toi 4-3 voiton K-Vantaasta, Blues Ak sunnuntaina parempi maalein 6-4.

Edustuksen ottelun jälkeen pelattu Nuorten peli oli tasainen ja ratkaisua jouduttiin hakemaan lopulta voittolaukauskisasta missä ainoa onnistuja oli Wiljami Myllylä. Varsinaisella peliajalla Hermeksestä maalasivat Aleksi Mattila, Väinö Nivala ja Arttu Rautiala. Maalissa Marcel Mattsson torjui 39 kertaa.

Hermes meni Blues Ak:ta vastaan ensimmäisessä erässä 2-0 johtoon Nivalan ja Myllylän maaleilla. Erän lopulla vieraiden onnekas kavennus ja todellinen pukukoppimaali viimeisellä sekunnilla vei joukkueet tauolle tasalukemissa. Kolmanteen erään mentiin 4-3 vierasjohdossa Mattilan kavennettua ylivoimalla Bluesin erän alussa hankkiman 4-2 johdon. Kolmannen jakson alussa vieraat viimeistelivät jälleen. Rautialan kavennus erän loppupuolella teki vielä pelin jännittäväksi mutta Hermeksen tasoitushaaveet kaatuivat lopun jäähysumaan. Nuo jäähyt olivat seurausta nujakasta minkä alkusyynä oli Myllylän vihellyksen jälkeinen maalille sutaisu mihin vieraat reagoivat turhan voimakkaasti.

Nuorten Mestistä taas ensi viikonloppuna Kokkolassa, lauantaina klo 17:30 vastassa Hokki ja sunnuntaina klo 15:30 LeKi.

Hermes – K-Vantaa tilastot

Hermes – Espoo Ak tilastot