Uutiset

K-VANTAA VIERAAKSI LAUANTAINA

9.2.2018

Hermes – K-Vantaa lauantaina 10.2. kello 17.00 K-Rauta Dream Builder Areenalla

Hermes haastaa lauantaina kotikaukalossa pääkaupunkiseudulta tulevan K-Vantaan. Kotijoukkue lähtee otteluun levänneenä kun vastaavasti Vantaa matkustaa Rovaniemeltä Kokkolaan, sillä he pelaavat perjantaina napapiirillä. Ennakkoasetelmat ovat selvät sillä vierasjoukkue haluaa itselleen kotiedun pudotuspeleihin kun taas kotijoukkueen unelma on päästä pelaamaan niitä ja minimissään parantaa runkosarjasijoitusta. Kotijoukkueen osalta pudotuspelit ovat 9 pisteen päässä ja lauantaina on taas mahdollisuus vaikuttaa piste-eron kaventamiseen. Vierasjoukkue K-Vantaa on tällä hetkellä kiinni kotiedussa sillä joukkue majailee sijalla neljä.

Hermeksen hieno kevätkausi on kahden viime pelin aikana ollut hieman vaikeampi ja niistä peleistä ei ole pisteitä tullut yhtään kun ensin IPK haki pisteet Kokkolasta ja keskiviikkona Joensuussa Jokipojat oli parempi. Syitä asioihin on haettu viikolla päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoman johdolla ja lauantaina tullaan varmasti näkemään kaukalossa nälkäinen Hermes.

Hermeksen parhaana pistemiehenä otteluun lähtee hyökkääjä Samu Markkula 9+18 ja toisena sisäisessä pörssissä on ketjukaveri Joonas Sammalmaa 9+15.Tehotilastoa johtaa puolustaja Niki Blomberg +8. Samuel Jukuri on torjunut kiekkoja 89.74% tarkkuudella.

Tiesitkö että..

– Lauantain kotiottelussa tullaan näkemään neljä ”omaa poikaa” kokoonpanossa kun Hermeksen juniorikoulun läpikäyneet Joonas Sammalmaa, Matias Kinnunen ja Aleksi Pöytäsaari pukevat punaisen paidan päälle K-Rauta Dream Builder Areenalla. Lisäksi pitkään Hermeksessä pelannut YJK- kasvatti Henri Limma on mukana.

Seuraa heitä!

Jesse Huhtala, Hermes

– Huhtala oli Hermeksen johtava keskushyökkääjä Joensuussa jossa iski myös joukkueen ainoan maalin. Rikkonainen syyskausi alkaa olemaan selätetty ja keväältä on lupa odottaa jo tulosta hyökkäyspäässäkin.

Aleksi Pöytäsaari, Hermes

– Kahden ottelun Mestis-kokemuksella nosto tähän. Pelannut IPK ja Jokipojat vierasottelut kuin takana olisi 200 Mestis-ottelua. Kotidebyytti huomenna ei saa jännittää sillä on osoittanut jo että pystyy pelaamaan tätä sarjaa.

HERMES – K-VANTAA 10.2. KELLO 17.00 K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA. TERVETULOA KANNUSTAMAAN HERMES VOITTOON!