Uutiset

JOKIPOJAT OTTI REVANSSIN

7.2.2018

Hermeksen kolme kertaa tällä kaudella voittama Jokipojat ei antanut enää pisteitä.

Sarjan kuntopuntarin kärkijoukkue Jokipojat aloitti väkevästi ja Hermes oli ehkä pitkän bussimatkan kangistama. Hyvän alivoiman jälkeen pelattiin kuitenkin heikko ylivoima minkä lopulla pääsi Jokipojat tekemään johtomaalin. Toisen osuman kotijoukkue teki ohjauksella maalin edestä. Tässä vaiheessa vaihtui Hermes-maaliin Leevi Laakso epäonnisen Samuel Jukurin tilalle. Erätauolle mentiin 2-1 tilanteessa Jesse Huhtalan kaventaessa muutamaa minuuttia myöhemmin vanhanaikaisella ja kauden ensimmäisellä maalillaan, syöttöpiste Taavi Tialalle.

Toisen erän alun ylivoiman Jokipojat hyödynsi lähes välittömästi jäähyn alettua. Muuten erä oli hyvin tasainen Hermeksen saadessa useita hyviä kavennuspaikkoja varsinkin lopun ylivoimalla mutta enempää maaleja ei kumpikaan joukkue saanut aikaiseksi. Torjunnat Hermes Laakso 10, Jokipojat Joonas Harald samoin.

Kolmannessa erässä ei Hermes saanut takaa-ajoa käyntiin vaan päinvastoin teki kotijoukkue vielä ylivoimilla kaksi maalia lisää vieden selvän voiton 5-1 lukemin. Lehdistötilaisuudessa päävalmentaja Pajuluoma tunnusti Jokipoikien selvän paremmuuden eikä laittanut tappiota muutaman pelaajan poissaolon piikkiin.

Sarja jatkuu Hermeksen osalta kolmella kotipelillä peräjälkeen. Noissa peleissä ratkaistaan pitkälti pelien jatkuminen tai loppuminen runkosarjan jälkeen joten nyt jos koskaan tarvitaan paikalle kuudetta kenttäpelaajaa!

Ottelutilastot