Uutiset

IPK NOLLASI HERMEKSEN

17.2.2018

Hermekselle peliviikon kolmas maalin tappio.

Ensimmäinen erä jäi maalittomaksi vaikka Hermes pääsi siinä pelaamaan lähes kuusi minuuttia ylivoimaa. Tuo ylivoima oli kuitenkin Mikko Virtasen erätaukohaastattelussa kertoman mukaan luokatonta. Vastaavasti kotijoukkueen ainoan ylivoiman aikana pelasi Hermeksen aivoimamiehitys todella hyvin.

Toinen erä oli suurelta osin Hermeksen hallintaa mutta ilman tehoja. Erän loppupuolen kaksi ylivoimaa käänsivät sitten pelin kotijoukkueelle sen tehdessä jälkimmäisellä johtomaalin. Torjunnat kahteen erään Hermes Samuel Jukuri 18 ja IPK Aleksi Autio 15.

Viimeisessä erässä Hermes hallitsi mutta muutamasta hyvästä paikasta huolimatta jäi maalit tekemättä. Kun kotijoukkuekaan ei enää niitä tehnyt päättyi peli jalkapallolukemiin 1-0. 

Kolmen peräkkäisen niukan tappion ärsyttämä Hermes kohtaa seuraavaksi TUTOn ensi keskiviikkona kotona Kokkolassa.

Ottelutilastot