Uutiset

HERMES JA IPK ILLAN JÄNNITYSNÄYTELMÄSSÄ

2.2.2018

Kokkolan Hermes taistelee elintärkeistä pisteistä tänään K-Rauta Dream Builder Areenalla kello 18:30

Hermes kohtaa illan ottelussa IPK:n Iisalmesta joka on sarjassa sijalla 9 vain neljä pistettä Hermestä edellä. Hermes pelasi keskiviikkona kotiottelun sarjakärki KeuPa HT:ta vastaan ja tuossa ottelussa joukkue jatkoi hyvää peruspelaamista hyvällä työmoraalila. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon varsinaisella peliajalla ja tärkeät 3 pistettä jäivät Kokkolaan. Vierailija IPK pelasi myös keskiviikona, mutta tuosta ottelusta ei Ylä-Savolaisille pisteitä mukaan tarttunut kun Ketterä oli numeroin 5-3 parempi.

Ottelu on Hermekselle viikon viimeinen sillä lauantain kierroksella joukkue ei pelaa. Illan kierros on kotijoukkueelle peli numero 38 ja maaliskuun alussa päättyvä runkosarja mahdollistaa vielä 12 ottelusta 36 pistettä, eli kaikki on vielä avoinna ja omissa käsissä.

Illan otteluun Hermes lähtee hiukan muuttuneella kokoonpanolla kun Oulun Kärpät lainasi hyökkääjä Aku Kestilän viiden ottelun ajaksi Lahden Pelicansiin. Vastaavasti Kokkolaan saapui eilen illalla Oulusta keskushyökkääjä Jesse Koskenkorva joka pelaa jo illan ottelussa. Koskenkorva on Kärpät-kasvatti joka on pelannut tällä kaudella liigassa kolme ottelua (0+1), mutta pääosin A- nuorten puolella. Koskenkorva on 18- vuotias ja on pelannut eri ikäkausimaajoukkueissa, joista päällimmäisenä varmasti viime vuoden 18- vuotiaiden maailmanmestaruusturnaus.

Lisäksi hyökkääjät Henri Limma ja Matias Kinnunen ovat viikonlopun Suomi-sarjan JHT:n matkassa kun joukkue kohtaa kaksi kertaa Kajaanin Hokin. Limman paikalle kokoonpanoon nousee keskiviikkona levännyt Jimi Nylund.

Tiesitkö että..

– Hermeksen paidassa ensiesiintymisen tekevä Jesse Koskenkorvan setä on Hermestäkin vastaan 1-divisioonassa pelannut Kimmo Koskenkorva. Koskenkorvan Hermes-pelien jälkeen liukas hyökkääjä edusti urallaan liigassa mm. Kärppiä ja Tapparaa jossa uran kruununa 2002-2003 voitettu Liiga-mestaruus. Koskenkorva lopetti uransa kaudella 2015-2016 Suomi-sarjan Uleåborg A.I.K:n joukkueessa.

Seuraa heitä!

Jesse Koskenkorva, Hermes

– Lupaava keskushyökkääjä ensimmäistä kertaa Mestiksessä ja ottaa Aku Kestilän paikan kokoonpanossa. Vierellä tuttu pelaaja kun Radek Koblizek viilettää laidassa. Illan tehokaksikko?

Robin Salo, Hermes

– Liigatason puolustaja Hermeksen alakerrassa. Hakee pelituntumaa Kokkolasta ja sovittuna oli pelit KeuPaa ja IPK:ta vastaan, joten kannattaa tulla seuraamaan Salon tekemisiä. Varmasti ottaa roolia enemmän nyt kun on tutustunut ja päässyt harjoittelemaan joukkueen matkassa.

Joonas Sammalmaa, Hermes

– Kaksi tärkeää maalia keskiviikkona sarjakärjen verkkoon sekä muutenkin esimerkillistä peruspelaamista molempiin suuntiin. Ketju Sammalmaa- Kuiri- Markkula on ollut erittäin hyvä ja toimiva kokonaisuus.

Illan otteluun odotetaan kauden ennätysyleisöä, joten ole ajoissa paikalla ja vältä ruuhkat lipunmyynnissä!

HERMES – IPK 2.2. KELLO 18:30 K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA. OVET AVATAAN KELLO 17:30. TERVETULOA KANNUSTAMAAN HERMES VOITTOON!