Uutiset

EI PISTEITÄ VANTAALTA

24.2.2018

Jesse Huhtalan jäätyä pois menivät Hermeksen kentälliset uusiksi.

Kotijoukkueen hieman hallitsema ensimmäinen erä päättyi lopulta maalein 1-1 kun Radek Koblizek viimeisteli yv-maalin kaksi sekuntia ennen erätaukoa. Vapauttavan syötön maaliin antoi Samu Markkula. Ville Ahlgrenin ja Ville Tenosalmen loukkaantumiset ja ne aiheuttaneet tapahtumat nostattivat Hermes-leirissä tunteita, varsinkin kun Ahlgrenin tilanteessa (poikittainen maila) ei tuomaristo nähnyt mitään väärää. Tenosalmi loukkaantui polvitaklauksesta mistä annettiin kotijoukkueelle kahden minuutin jäähy.  

Peli ratkesi toisen erän loppupuolella K-Vantaan tehdessä nopeaan tahtiin neljä maalia kolmeen kenttään supistuneen Hermeksen hieman väsyessä. Erän alkuun joutui Hermes myös vaihtamaan maalivahtia Samuel Jukurin jäädessä sivuun ja Leevi Laakson tullessa tilalle. Tenosalmen ja Ahlgrenin loukkaannuttua siirtyi seitsemänneksi puolustajaksi nimetty Aleksi Heikkilä kolmannen ketjun laitahyökkääjäksi.

Kolmanteen erään vajaalukuinen Hermes tuli ilman aikomustakaan luovuttaa ja Mikko Virtasen kahden maalin jälkeen oli peli jälleen avoin. Enempää maaleja ei kuitenkaan kumpikaan joukkue enää tehnyt joten peli päättyi K-Vantaan 5-3 voittoon. Lopun hyvä peli ja tieto siitä että sairastupalaisia palaa kokoonpanoon antaa hyvän enteen ensi viikon RoKi-peliin. Keskiviikkona siis kaikki jääkiekon ystävät Kokkolan jäähallin lehtereille.

Ottelutilastot