Uutiset

VILLE RAJALA JA NICO FRIMAN EIVÄT JATKA HERMEKSESSÄ

18.1.2018

Ville Rajalan ja Nico Frimanin sopimukset on purettu yhteisymmärryksessä pelaajien ja seuran välillä.

Ville Rajala, 28, saapui seuraan kesken kauden ja kerkesi pelaamaan 17 ottelua tehoin 6+4. Rajalan sopimuksessa oli myös optio seuraavasta kaudesta, mutta nyt sekään ei ole enä voimassa. Rajalan sopimus purettiin yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Nico Friman, 23, on ollut mukana kauden alusta saakka ja rightin puolen laituri kerkesi pelata Hermeksessä 14 ottelua tehoin 0+2. Frimanin sopimus oli yksivuotinen. Frimanin sopimus purettiin pelaajan aloitteesta.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Pelaajasopimukset purettiin yhteistyössä pelaajien kanssa ja molemmilla oli omanlaiset syynsä asialle. Rajalalla henkilökohtainen ja Friman ei oikein löytänyt paikkaansa kokoonpanossa koko kauden aikana ja halusi näin ollen hakea uralleen uutta alkua jostain muualta.

– Kahden hyökkääjän poistuminen aiheuttaa sen että kartoitamme tilannetta pelaajien suhteen kevään ajalle. Mahdollisuuksien mukaan joukkuetta vahvistetaan vielä kevään aikana, sillä kokoonpanomme ei tällä hetkellä kestä sairasteluja eikä loukkaantumisia, ei hyökkääjä- eikä puolustajaosastolla.

Hermes kohtaa perjantaina 19.1. kotikaukalossa Imatran Ketterän kello 18.30. Tervetuloa!