Uutiset

TAISTELUPISTEET SAVONLINNASTA

13.1.2018

Hermes otti kaksi pistettä voittolaukauskisan jälkeen.

Hermes tuli peliin hyvällä liikkeellä ja Samu Markkulan ensimmäisellä minuutilla tulleen jäähyn jälkeen oli pelin hallinta Hermeksellä. Kolmen peräkkäisen SaPKo-jäähyn aikana luotiin useita maalipaikkoja mutta tuloksetta. SaPKo taas meni onnekkaasti johtoon kun maalille roiskaistu kiekko muutti suuntaa Hermes-pakista yllättäen Samuel Jukurin. Torjunnat ensimmäisessä erässä kotijoukkueen Roope Urpolahti 12 ja Jukuri 6.

Toinen erä alkoi Hermekseltä mahdollisimman huonosti kun ensimmäisellä minuutilla pääsi kotijoukkue tekemään toisen maalin ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. Muita maaleja ei erässä tullut Hermeksen lopun painostuksesta huolimatta. 

Kolmannessa erässä Aku Kestilä toi ylivoimalla Hermeksen maalin päähän, syöttäjinä Markkula ja Risto Mattila. Kun Radek Koblizek teki vielä tasoituksen Markkulan ja Kestilän hienosta esityöstä oli edessä jatkoaika. Jatkoajalla oli molemmilla joukkueilla muutama hyvä paikka mutta se päättyi kuitenkin maalittomana. Voittolaukauskisan ainoa onnistuja kenttäpelaajista oli Mikko ”Watti” Virtanen (kuvassa) joka lirutti kiekon maalivahdin längistä sisään. Ratkaisevat torjunnat tehnyt Jukuri oli voiton lopullinen takuumies.

Arvokkaat kaksi pistettä mukana saattoi kotimatkakin lyhetä muutamalla kilometrillä. Pisteiden metsästys Hermeksen osalta jatkuu ensi keskiviikkona Iisalmessa.

Ottelutilastot