Uutiset

SARJAKAKKONEN K-VANTAA VASTASSA LAUANTAINA

5.1.2018

Hermes – K-Vantaa lauantaina 6.1. kello 17.00.

Kokkolan Hermes kohtaa kauden ensimmäisessä kohtaamisessa K-Vantaan. Asetelma otteluun on selvä. Sarjassa 11. oleva kotijoukkue haastaa sarjakakkosen kotikentällään. K-Vantaa on pelannut vakuuttavat puolitoista kautta kun joukkue eteni viime kaudella Simo Mälkiän johdolla aina loppuotteluun saakka. SaPKo oli kuitenkin vahvempi niissä peleissä. Tälle kaudelle tiivistynyt Jokerit-yhteistyö toi Vantaalle usean Jokerit- sopimuspelaajan, joiden joukossa mm. Hermeksessä 2014-2016 pelannut hyökkääjä Janne Kivilahti.

K-Vantaan päävalmentajana toimii vuosituhannen alussa 3.5 kautta Hermestä Mestiksessä valmentanut Pasi Arvonen. Arvonen tuo K-Vantaan Kokkolaan suoraan kärkikamppailusta, sillä joukkue pelaa perjantaina Keuruulla ennen Kokkolaan tuloa.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun kolmen pelin pisteputkessa kun päävalmentajaksi saapunut Ari-Pekka Pajuluoma on piiskannut joukkueen puolustamaan sekä taistelemaan viisikkona illasta toiseen. Ohipelejä ei ole tullut, eikä ole varaakaan sillä play-off unelma elää vielä. Hermes janoaa pisteitä lauantai-illassa ja yleisö toivotetaan tervetulleeksi runsain joukoin, kuten oli viime lauantainakin huikeassa trillerissä kun vastassa oli TuTo. Hermes oli häviöllä ottelussa jo 0-4, mutta kiri tasoihin ja vei ottelun väkisin jatkoajalle lähes 1000- päisen äänekkään kannattajan riemuksi. Keskiviikkona Hermes taisteli hienosti pisteen Iisalmesta kovavireiseltä vierasjoukkueelta.

Hermeksen kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa loukkantuneet Eetu Andersson, Ville Rajala ja Jimi Nylund.

Tiesitkö että:

-K-Vantaan peliasu on yhteneväinen yhteistyöseura Helsingin Jokereiden kanssa. Ainoastaan Lohi-logo paidan rinnassa on eri kuin Jokereilla.

Seuraa heitä!

Sampo Paulaharju, Hermes

-On ostanut nopeasti työnteon kulttuurin. Luistelee, taklaa ja kamppailee vahvasti. Ei jätä ainuttakaan luistelua tekemättä, on se sitten irtokiekkotilanne, takakarvaus tai vaihtoon luistelu. Kun samassa ketjussa on toinen työmies, niin ketjun peli on yleensä vastustajan päädyssä.

Taneli Siikaluoma, Hermes

-On nostanut tasoaan ja tekee nyt sitä missä on parhaimmillaan. Hyvä 1-1 puolustaja, kova kamppailija sekä pärjää jalalla. Kova maalinedustalla. Helppo 1- syöttö. Tätä muillekin kuusikon jäsenille!