Uutiset

ROKI VIERAAKSI DREAM BUILDER AREENALLE KESKIVIIKKONA

23.1.2018

Hermes kohtaa Rovaniemen Kiekon keskiviikon jännitysnäytelmässä kello 18.30!

Hermes ja Roki kohtaavat toisensa mielenkiintoisissa ennakkoasetelmissa. Joukkueet ovat sarjassa peräkkäin, RoKi neljä pistettä Hermestä edellä, mutta Hermes on pelannut kaksi ottelua vähemmän. Joukkueet taistelevat tiukasti paremmista sijoituksista runkosarjassa ja muutenkin keskinäiset ottelut ovat tällä kaudella tulosten valossa tasaisia, sillä neljästä aikaisemmasta kohtaamisesta molemmat joukkueet ovat voittaneet kaksi.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun voitettu ottelu alla, sillä niin Hermes kuin RoKi voittivat viikonloppuna Imatran Ketterän kotikaukalossa. Hermes perjantaina ja RoKi lauantaina. Lauantain kierroksella Hermes ei pelannut.

Hermes pääsee keskiviikkon otteluun täydellä miehityksellä lukuunottamatta Matti Kaarlelaa joka on edelleen sairastuvalla (päivä kerrallaan). Uutena pelaajana keskiviikkona kotiyleisölle esiintyy Pelicans-hyökkääjä Miika Tiihonen. Tiihonen on pelannut tällä kaudella Pelicansin A- nuorissa syksyn loukkaantumisen jälkeen lähes maali/ottelu tahdilla ja huomenna nähdään pyhätössä kuinka hyvät raamit omaava Pelicans-hyökääjä pystyy auttamaan Hermestä.

 

HERMES – ROKI KESKIVIIKONA 24.1. KELLO 18.30 K-RAUTA DREAM BUILDER AREENA. TERVETULOA!