Uutiset

PISTE IISALMESTA

4.1.2018

Hermes jatkoi pisteputkea jatkoaikatappiolla kovakuntoisen IPK:n vieraana.

Ensimmäiseen erään molemmat joukkueet tekivät kaksi maalia Jere Rantalan viedessä ensi Hermeksen johtoon Samu Markkulan vapauttavasta syötöstä, toisena syöttäjänä Aku Kestilä. IPK käänsi erän puolessa välissä kahdella pikamaalilla pelin itselleen mutta Taavi Tialan (kuva) hieno pelinluku ja nopea laukaus toi Hermeksen tasoihin.

Toinen erä pelattiin maalittomana vaikka molemmilla joukkueilla oli lukuisia ”tuhannen euron” paikkoja maalivahtien kuitenkin korjatessa kenttäpelaajien tekemät puolustusalueen virheet. Torjunnat kahteen erään IPK Tuomas Tolonen 20 ja Hermes Samuel Jukuri 21.

Myös kolmas erä oli maaliton ja näin jouduttiin jatkoajalle. Kotijoukkue oli siinä vahvempi aiheuttaen Hermekselle jäähyn minkä lopulla pääsi kaksi maalia ottelussa tehnyt Janne Katosalmi ratkaisemaan. Hermekselle kuiten vaikeasta vieraspelistä arvokas piste eron karsintaviivan yläpuolelle hieman kavetessa jokipoikien hävittyä oman ottelunsa.

Ari-Pekka Pajuluoman aikana ei Hermes siis ole vielä pisteittä jäänyt. Seuraavaksi uudistettua pelitapaa tulee testaamaan Kokkolaan loppiaisena sarjakakkonen ja Jokerien yhteistyöseura K-Vantaa. Tervetuloa silloin paikan päälle! Peliä voi seurata livenä myös jäähallin Alapubista.

Ottelutilastot