Uutiset

NUORILLE YKSI PISTE VIIKONLOPUN PELEISTÄ

28.1.2018

Hermes-nuorilla oli toinen peräkkäinen vieraspeliviikonloppu.

Lauantain peli Blues Akatemiaa vastaan meni saman kaavan mukaan kuin miehilläkin. Kotijoukkue otti 3-2 jatkoaikavoiton. Hermes meni toisessa erässä jo 2-0 johtoon Wiljami Myllylän maaleilla mutta kotijoukkue kavensi pelin samassa erässä ylivoimalla. Kolmannen erän tasoitus oli myös ylivoimamaali. Jatkoajan ratkaisu tuli minuutin pelin jälkeen.

Viikonlopun toisessa pelissä Lempäälän LeKiä vastaan Hermes meni myös johtoon Juho Takkulan maalilla. Kotijoukkue käänsi pelin toisessa erässä 2-1 johdoksi ja teki 3-1 päätöslukemat tyhjään maaliin Jere Orpanan ollessa vaihtoaitiossa. Hermeksen maalissa molemmat viikonlopun ottelut pelannut Orpana torjui kahdessa pelissä yhteensä 113 kertaa (54+59)!

Nuorten Mestis jatkuu Hermeksen osalta ensi viikonloppuna vieraskiertueella Itä-Suomeen Savonlinnaan ja Imatralle. 

Blues Ak – Hermes ottelutilastot 

LeKi – Hermes ottelutilastot