Uutiset

NUORILLE VOITTO JA TAPPIO VIIKONLOPUN VIERASPELEISSÄ

7.1.2018

Varsinainen Nuorten Mestis alkoi viikonloppuna Hermeksen osalta kahdella vierasottelulla Helsingin seudulla.

Eilen lauantaina Hermes voitti Järvenpäässä kotijoukkue KJT Haukat 6-1 viimeisen erän mennessä 5-1 Hermekselle. Wiljami Myllylä jatkoi siitä mihin alkusarjassa jäi tehden tehot 3+1. Muut maalintekijät Joonas Hatula, Arttu Paakki ja Aleksi Heikkilä. Maalissa Marcel Mattsson torjui yli 98 % tarkkuudella 53 kertaa!

Tänään sunnuntaina vei kotijoukkue K-Vantaa tiukan ottelun 5-3 tehden viimeisen maalin tyhjiin. Hermekseltä maalitehoille jälleen Myllylä kaksi kertaa sekä Kalle Männistö. Maalissa jatkoi Mattsson nyt 35 torjunnalla.

Seuraavaksi Hermes pelaa Nuorten Mestistä ensi viikonloppuna kotona Kokkolassa. Lauantaina kello 15:30 vastassa on Imatran Ketterä ja sunnuntaina samaan aikaan SaPKo Savonlinnasta. 

KJT Haukat – Hermes tilastot

K-Vantaa – Hermes tilastot