Uutiset

NUORILLA ALAVIREINEN VIIKONLOPPU

21.1.2018

Viikonlopun vieraspeleistä oli saaliina yksi piste Hokki-pelin voittolaukauskisasta.

Lauantaina kotijoukkue Kajaanin Hokki meni ensin kahden maalin johtoon minkä Hermes käänsi 3-2 tilanteeksi kolmannessa erässä. Hokki tasoitti kuitenkin pelin ylivoimalla ja maalittoman jatkoajan jälkeen jouduttiin voittolaukauskilpailuun. Siinä ainoa onnistuja oli viidennen parin kajaanilaispelaaja. Hermeksen maalintekijät varsinaisella peliajalla olivat Juha Ukkola, Väinö Nivala sekä Wiljami Myllylä. Maalissa Leevi Laakso torjui 45 kertaa.

Tänään sunnuntaina tuli Hermekselle ns. ohipeli Joensuussa Jokipoikien vieraana. Ottelu päättyi peräti 13-1 kotijoukkueelle. Ainoa onnistuja maalinteossa oli Myllylä kahden pelaajan ylivoimalla. Hermeksen maalissa vuorotelleille maalivahdeille Marcel Mattssonille ja Joona Rajalalle tuli yhteensä 40 torjuntaa.

Päävalmentaja Petri Vehmanen: ”Sarja on tasainen ja joka ilta pitää pystyä pelaamaan määrätyllä tasolla. Nyt jäätiin kyllä kauas siitä. Ei auta kuin aloittaa huomenna parsimaan peliä uudestaan kasaan.”

Hokki – Hermes ottelutilastot

Jokipojat – Hermes ottelutilastot