Uutiset

NUORET SARJAKÄRJESSÄ

14.1.2018

Hermeksen nuorten voitokkaat kotipelit viikonloppuna veivät joukkueen sarjakärkeen.

Lauantain maalirikkaassa (8-6) pelissä Ketterää vastaan Hermes oli koko ajan viejän paikalla mutta sitkeä vastustaja laittoi pelin lopussa vielä jännittäväksi. Ottelu ratkesi lopulta Kalle Männistön tekemään osumaan tyhjään Ketterä maaliin. Muita maalintekijöitä olivat Wiljami Myllylä (2), Väinö Nivala (2), Aleksi Kaunisvesi, Joonas Hatula sekä Matias Kinnunen joka syötti lisäksi neljä maalia. Maalissa Jere Orpana torjui 41 kertaa.

Sunnuntaina toinen Itä-Suomen vieras SaPKo taipui numeroin 4-2. Maalitehoille Aleksi Heikkilä, Henri Limma, Myllylä sekä Oliver Elenius. Tasainen peli ratkesi toisessa erässä Hermeksen tekemään kolmeen maaliin. Maalissa Marcel Mattsson pelasi vakuuttavasti torjuen yli 94 % varmuudella.

Hermeksellä on sarjassa edessä kolme kahden ottelun vieraspeliviikonloppua seuraavan kotipelin ollessa vasta 10.2. Vastassa tuolloin K-Vantaa ja seuraavana päivänä Blues Akatemia.

Hermes – Ketterä ottelutilastot

Hermes – SaPKo ottelutilastot