Uutiset

KETTERÄ JÄLLEEN PAREMPI

12.1.2018

Hermeksen Itä-Suomen peliviikonlopun ensimmäinen peli Ketterälle 4-1

Tasaisen ensimmäisen erän ainoaksi tilastotapahtumaksi jäi sairastuvalta palanneen Samuel Sikstuksen koukkausjäähy. Alivoiman Hermes selvitti ilman isompia ongelmia. 

Toisessa erässä Hermeksen kolme perättäistä jäähyä käänsivät pelin kotijoukkueelle sen mennessä 1-0 johtoon viimeisellä ylivoimalla. Erän loppuun teki kotijoukkue vielä kaksi maalia lisää hieman onnenkin avustamana.

Viimeiseen erään Hermes tuli hyvin ja ansaitun kavennuksen teki Saku Kivinen, esityö Mikko Virtanen ja Radek Koblizek. Ottelun ainoan Ketterä-jäähyn aikana Hermeksellä oli mahdollisuus kavennukseen mutta maali jäi tekemättä. Peli ratkesi lopulta
kotijoukkueen voitoksi Jesse Juntheikin tehdessä 4-1 maalin tyhjiin Hermes-maaliin kolmanteen erään tulleen Leevi Laakson epäonnisen maalin takana pelaamisen seurauksena. Tappion lisäksi huono uutinen Hermekselle on Tuomas Vartiaisen loukkaantuminen kolmannessa erässä.

Edellisen Itä-Suomen pelimatkan tapaan kohtaa Hermes seuraavaksi Savonlinnassa SaPKon. Tämän ottelun kolmannen erän peli-ilmeellä on silloin täydet mahdollisuudet kolmeen pisteeseen.

Ottelutilastot