Uutiset

KETTERÄ HERMEKSEN TESTIIN PERJANTAINA

18.1.2018

Hermeksen pelit jatkuvat perjantaina 19.1. kello 18.30 kun Imatran Ketterä saapuu Kokkolaan

Hermes on kohdannut Ketterän tällä kaudella kolmesti, joista Ketterä on poistunut jokaisesta voittajana kaukalosta. Viimeisin keskinäinen miteltiin viime viikolla perjantaina Imatralla, jossa kotijoukkue oli vahvempi numeroin 4-1. Ottelu oli tasainen toisen erän kolmea minuuttia lukuunottamatta jossa Ketterä iski 3 maalia, joista yhden ylivoimalla ja toisen siirretyn rangaistuksen aikana. Hermes tuli otteluun mukaan vielä kolmannessa erässä kun Saku Kivinen iski kiekon maaliin näyttävän kuvion päätteksi. Erän lopulla ex-Hermes Jesse Juntheikki teki viimeisen ja ratkaisevan osuman ajassa 57:04.

Sarjanousija Ketterä on pelannut vahvan alkukauden josta osoituksena sarjassa sija kuusi ja joukkue onkin vahvasti etenemässä kohti kevään play-off pelejä mikäli nykyinen tuloskunto pysyy yllä. Ketterä pelasi ennen joulua vahvan jakson joka nosti joukkueen nykyisile sijoille taulukossa. Viimeiset viisi ottelua ovat kuitenkin olleet haastavammat sillä niistä joukkue on voittanut kaksi, tosin hävityt pelit ovat sarjan kärkijoukkueet KeuPa, SaPKo ja viimeisimpänä K-Vantaa.

Hermes puolestaan on voittanut viimeisestä viidestä kolme ottelua ja hävinnyt yhden jatkoajalla ja yhden varsinaisella juuri Ketterälle. Hermes on pystynyt jaksolla voittamaan juuri sarjan kärkijoukkueita kun kotona kaatui K-Vantaa ja vieraissa SaPKo. Viimeisimmän voiton joukkue haki keskiviikkona Iisalmesta numeroin 3-6.

Kotijoukkue Hermes saa peliin mukaan loukkaantuneiden listalta puolustaja Eetu Anderssonin. Matti Kaarlela (päivä kerrallaan) on edelleen sivussa sekä Kärpät-lainat Taneli Siikaluoma ja Tuomas Vartiainen.

Tiesitkö että..

Vierasjoukkue Imatran Ketterän paidassa pelaa kolme Hermeksessäkin pelannutta hyökkääjää. Ketterän kultakypärä Jesse Juntheikki, Joona Jääskeläinen sekä Jesperi Viikilä saapuvat perjantaina K-Rauta Dream Builder Areenalle Hermeksen testiin.

Seuraa heitä!

Radek Koblizek, Hermes

– Nuori tshekkihyökkääjä istutettiin keskiviikoksi ykkösketjun laitaan ja peli kulki niin pelissä kuin harjoituksissa on näyttänyt. Koblizek tulee olemaan perjantaina vaikea pideltävä Ketterä-puolustukselle.

Janne Pälve, Hermes

– On nostanut tasoaan niin kuin koko joukkkue Ari-Pekka Pajuluoman tultua taloon. Pelaa yksinkertaisen tyylikkäästi kiekolla ja siivoaa kulmissa ja maalinedustoilla vihulaiset pois isännän ottein.

HERMES – KETTERÄ K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA PERJANTAINA KELLO 18.30! OVET AUKI 17.30!