Uutiset

JATKOAIKATAPPIO ESPOOSSA

27.1.2018

Viikon kolmas peli toi Hermekselle yhden pisteen.

Ottelun alku oli Hermeksen hallintaa mutta monista maalipaikoista huolimatta jäi ainoaksi osumaksi Sampo Paulaharjun tekemä maali Mikko Virtasen aloitusvoitosta. Erän lopulla oli Espoo hallitsevampi ja pääsi tekemään tasoituksen.

Toinen erä oli selvää kotijoukkueen hallintaa mutta onnella ja loistavasti pelanneen Samuel Jukurin torjunnoilla pysyi Hermes-maali puhtaana. Hermeksen jäädessä myös maaleitta mentiin erätauolle 1-1 lukemissa. Torjunnat kahteen erään Jukuri 29 ja Espoon Viksten 10.

Kolmas erä alkoi Hermekseltä erinomaisesti kun Aku Kestilä pääsi niittaamaan johtomaalin Radek Koblizekin ja Miika Tiihosen esityöstä. Kotijoukkueen tekemä harmittava alivoimamaali muutamaa minuuttia myöhemmin tasoitti kuitenkin pelin ja muutamista hyvistä paikoista huolimatta molemmin puolin päädyttiin jatkoajalle. Jatkoaika päättyi edellisen Hermeksen pelaaman tavoin lyhyeen Espoon tehdessä ylivoimahyökkäyksestä voittomaalin. Tuota hyökkäystä edelsi ainakin allekirjoittaneen mielestä selvä kotijoukkueen pelaajan tekemä kampitus mikä jäi huomioimatta.

Hermeksen etelän kiertueelta ottamat neljä pistettä pitävät joukkueen vielä hyvässä tuntumassa karsinta- ja playoffviivoihin. Seuraavaksi onkin sitten edessä todellinen kuntotesti kun sarjakärki KeuPa HT tulee vieraaksi ensi keskiviikkona.

Ottelutilastot