Uutiset

HERMES NOLLASI K-VANTAAN

26.1.2018

Sarjakolmonen jäi hienoon vireeseen päässeen Hermeksen jalkoihin numeroin 5-0.

Pitkä bussimatka näkyi ottelun alussa Hermeksen otteissa mutta kotijoukkueen alun painostuksen jälkeen peli tasoittui ensimmäisen erän päättyessä maalittomana.

Toisen erän alkuun pääsi kotijoukkue pelaamaan lähes kaksi minuuttia 5-3 ylivoimaa mutta tuloksetta. Syynä loistavasti taistelleet alivoimapelaajat sekä kauden ensimmäisen nollapelin torjunut Samuel Jukuri. Pian alivoiman jälkeen teki Ville Ahlgren suoran hyökkäyksen päätteeksi johtomaalin Taavi Tialan ja Janne Pälven esityöstä. Kolmisen minuuttia tästä laittoi Niki Blomberg kiekon Vantaan maaliin siniviivalaukauksella, syöttäjinä Joonas Sammalmaa ja Niko Kuiri. Toinen erä oli aika selvää Hermes-hallintaa ja aivan erän lopussa syntyi ylivoimalla kolmas vierasmaali. Sampo Paulaharju maalintekijänä Mikko Virtasen namupassista, toinen syöttäjä Sammalmaa.

Viimeisessä erässä ei Vantaa pystynyt Hermestä haastamaan vaan erän alkuun teki Aku Kestilä totutusti ranteella jo 4-0 lukemat. Syöttäjinä plus/miinus tilastoaan tässä pelissä kolmella parannellut Risto Mattila ja Kuiri. Ottelun viimeisen maalin niittasi Saku Kivinen ketjukaveriensa Virtasen ja Paulaharjun avustuksella.

Hermeksen erinomaisesti alkanut etelän kierros jatkuu huomenna Espoossa missä edellinen vierailu ennen joulua meni vierasjoukkueelta penkin alle. Nyt on kaikki syyt odottaa jotain muuta.

Ottelutilastot