Uutiset

HERMES JA JOKIPOJAT ISKEVÄT YHTEEN KESKIVIIKON TRILLERISSÄ

10.1.2018

Kokkolan Hermes ja Joensuun Jokipojat pelaavat tärkeistä sarjapisteistä tänään K-Rauta dream builder areenalla kello 18.30!

Joukkueet taistelevat tiukasti paremmista sijoituksista sarjataulukossa, josta osoituksena joukkueiden viimeiset ottelut. Hermes voitti lauantaina sarjakakkosen K-Vantaan jatkoajan jälkeen ja vierailija Jokipojat taas sarjakärki KeuPan varsinaisella peliajalla myös kotikaukalossaan. Hermeksen ja Jokipoikien välinen piste-ero on kahdeksan, mutta Hermeksellä on pelattuja otteluita kaksi Jokipoikia vähemmän.

Kotijoukkue Hermeksen iskukyky on kohdallaan sillä viimeisestä neljästä ottelusta joukkue on taistellut jokaisesta pisteitä itselleen. Viimeisimmässä K-Vantaa pelissä tärkeässä roolissa olivat maalivahti Samuel Jukuri sekä ykköskentällinen joka Aku Kestilän johdolla vastasi jokaisesta Hermeksen maalista, tosin viimeisin oli jatkoajalla jossa Tuomas Vartianen esitti omaa taitoa ja vauhtia vieden koko kentän läpi kiekon, jonka päätteeksi vei vielä pakin ja maalivahdin ”kaffille” ja lisäpiste jäi hienon yksilösuorituksen päätteeksi Kokkolaan.

Hermeksen illan kokoonapanosta ovat varmuudella sivussa puolustajat Eetu Andersson (Viikko kerrallaan) ja Samuel Sikstus (Päivä kerrallaan) sekä Ville Rajala. Vastaavasti Radek Koblizek on palannut vahvuuteen ja on kokoonpanossa varmuudella tämän viikon ottelut.

Seuraa heitä!

Aku Kestilä, Hermes

– Nauttii roolistaan ykköskentän keskellä. Ominaisuudet ovat juuri kiekollisen pelin johtavassa roolissa ja kun peli-ilo on kohdallaan, sekä kun ollaan pelin kanssa samalla sivulla laitureiden kanssa niin tulosta tulee.

Matti Kaarlela, Hermes

– Puolustajaksi siirretty keskushyökkääjää käytti mahdollisuutensa ja jatkaa hyvän K-Vantaa pelin jälkeen uudella pelipaikalla. Pelit 2-5 uudella paikalla näyttävät suunnan?

 

HERMES – JOKIPOJAT K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA 10.1 KELLO 18.30. OVET AVATAAN TUNTIA ENNEN. TERVETULOA!