Uutiset

HERMES HAASTAA SARJAJOHTAJAN

31.1.2018

Koko kauden sarjaa hallinnut KeuPa HT tänään nälkäisen Hermeksen vieraaksi. Kiekko tippuu jäähän kello 18:30!

Kokkolan Hermeksen taistelu Mestiksessä jatkuu tänään (31.1.) kun illan huippukamppailussa vastaan asettuu sarjaa näytöstyyliin koko kauden hallinnut tarinan mestari KeuPa HT Keuruulta. Hermes ja KeuPa ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella Kokkolassa ja tuossa ottelussa Hermes oli parempi lukemin 5-1.

Kotijoukkue Hermes taistelee kovasti paikasta kevään pudotuspeleihin sillä joukkue on pystynyt nostamaan tuloskuntoaan rajusti alkusyksystä. Päävalmentajaksi tullut Ari-Pekka Pajuluoma on piiskannut joukkueen yhtä lukuunottamatta kaikissa peleissä pisteille hänen aikakaudellaan. 11 ottelusta vain yksi on päättynyt varsinaisella peliajalla vastustajalle ja tänäänkään joukkue ei tule antamaan pisteitä helposti vaikka vastassa onkin suuri ennakkosuosikki sarjajohtaja KeuPa HT.

Hermes vahvistaa illan ottelussa puolustuspäätään kun Kärppien Taneli Siikaluoma palaa kokoonpanoon ja Vaasan Sportin sopimuspelaaja Robin Salo ovat taistelussa mukana. Miika Tiihonen puolestaan palasi Pelicansin vahvuuteen eikä ole tällä hetkellä Hermeksen käytettävissä.

Sivussa on edelleen Matti Kaarlela joka on pelikunnossa aikaisintaan kuukauden kuluttua.

Tiesitkö että..

KeuPa HT ”Tarinan mestarit” kirja julkaistaan lähiaikoina ja sen on kirjoittanut seuran ex- pelaaja Markus Rämä joka oli nostamassa seuraa 3-divisioonasta Mestikseen. KeuPa HT:n tarina on alkanut kymmenkunta vuotta sitten 3-divisioonasta ja tällä hetkellä joukkue on Mestiksen sarjakärki. Tarinassa on paljon kohtaamisia myös hienoa tarinaa tekevän Hermeksen kanssa joka niin ikään on noussut 10 vuodessa 3-divisioonasta Mestikseen!

Seuraa heitä!

Robin Salo, Hermes

– New York Islandersin varaama sekä Leijonia vuodenvaihteessa edustanut puolustaja pelaa illan ottelussa Hermeksen paidassa. Ottaa paikan ylivoimassa viivamiehenä ja onkin mielenkiintoista nähdä mitä se tuo tullessaan?

Mikko Virtanen, Hermes

– Virtanen on löytänyt tutun juonikkuuden ja itseluottamuksen pelaamiseensa. Paulaharju-Virtanen-Kivinen on ollut viime ottelusissa ajoittain todella vaarallinen ja tulee olemaan vaikea pideltävä illalla KeuPa-puolustukselle.

HERMES – KEUPA HT KESKIVIIKKONA K-RAUTA DREMA BUILDER AREENALLA KELLO 18:30. OVET AVATAAN KELLO 17:30. TERVETULOA KANNUSTAMAAN HERMES VOITTOON ILLAN HUIPPUKAMPPAILUSSA!