Uutiset

VOITTO JA TAPPIO NUORILLE VIIKONLOPPUNA

3.12.2017

Sarjan tyvipään joukkueet vaikeita vastustajia Hermeksen nuorille.

Lauantaina vajaamiehinen sarjajumbo RoKi antoi kaksi erää kunnon vastuksen ehkä hieman heikolla asenteella pelanneelle kotijoukkueelle. Matias Kinnusen (1+3) 2-1 maali toisen erän lopussa käänsi pelin Hermekselle. Kolmannessa erässä Wiljami Myllylä (2+2), Kalle Männistö sekä Väinö Nivala viimeistelivät loppulukemiksi 5-1. Syöttöpisteille pelissä myös Juho Takkula, Oliver Elenius ja Kim Nordström. Maalissa Marcel Mattssonille 26 torjuntaa.

Tänään sunnuntaina ei Hermeksellä ollut paras pelipäivänsä vaan sarjan toiseksi viimeinen IPK vei kotonaan pisteet 5-2 numeroin. Jäähyrikkaassa ottelussa Hermeksen maalintekijöinä olivat Kinnunen sekä pelin viimeisen maalin tehnyt Aleksi Kaunisvesi. Syöttäjinä maaleissa Männistö ja Myllylä sekä Joonas Hatula ja Nordström. Patrik Koivistolle 39 torjuntaa.

Alkusarjaa on jäljellä neljä peliä ja varsinaisen Mestiksen paikka Hermekselle varmistuisi yhdellä voitolla. Siihen on seuraava mahdollisuus ensi viikon lauantaina vieraspelissä Vierumäki United HeKiä vastaan.

Hermes – RoKi tilastot

IPK – Hermes tilastot