Uutiset

SARJAJOHTAJA PITI PISTEET

8.12.2017

Erinomaisella ilmeellä vieraspeliin lähtenyt Hermes ei jäänyt ottelun alussa telineisiin.

Tasaisen ensimmäisen erän vei Hermes alivoimamaalilla minkä viimeisteli entisessä kotihallissaan kapteenin esimerkillä Samu Markkula, esityö Risto Mattila ja Taavi Tiala. Muutaman vaarallisen kotijoukkueen tilanteen selvitti Hermes-maalissa jälleen erinomaisesti torjunut Samuel Jukuri.

Toisessa erässä Hermes sai osittain epäonnekkaitakin jäähyjä (3 x 2 min) kotijoukkueen selvitessä ilman, mutta Hermeksen alivoima toimi täydellisesti. Hermeksen maalipaikat jäivät toisessa erässä vähiin, mutta ei kotijoukkuekaan pystynyt ohittamaan Jukuria.  Torjunnat kahteen erään KeuPa Samuli Tervo 13 ja meidän Jukuri 28.

Ottelun kolmas erä jatkui edelleen Hermeksen jäähyillessä mutta ne eivät peliä ratkaisseet. Kotijoukkueen tasoitettua pelin mutta jouduttua alivoimalle oli Hermeksellä mahdollisuus ratkaisuun. Toisin kävi KeuPan tehdessä voittomaalin alivoimalla. 

Tämän illan kitkerä tappio takaa sen että huomenna lauantaina Espoo United saa Kokkolassa vastaan joukkueen mikä ei peruuttele eikä pyydä anteeksi. Tervetuloa peliin, ovet aukeavat klo 16:00.

Ottelutapahtumat