Uutiset

SARJAJOHTAJA KEUPA VASTASSA KESKIVIIKKONA

13.12.2017

Hermes – KeuPa HT K-Rauta Dream Builder Areenalla keskiviikkona kello 18.30

Kotijoukkue Hermes lähtee haastamaan sarjajohtaja KeuPa HT:ta kotikaukalossa. Hermes on sarjassa sijalla 11 ja vastustaja sijalla 1. KeuPa johtaa sarjaa selvästi sillä toisena oleva SaPKo on kuuden pisteen päässä.

Kotijoukkueen edellinen viikko ei sujunut alkuunkaan odotusten mukaisesti, sillä yhdeksästä mahdollisesta pisteestä taulukkoon tuli kolme lisäpistettä. IPK kaatui kotipelissä, mutta juuri KeuPa ja yksi päävastustajista, eli Espoo United vei pisteet suorilla voitoilla. Viimeisin peli Espoota vastaan oli kotijoukkueen hallinnassa ottelun ensimmäisessä erässä kun taululla oli jo 4-1 lukemat, mutta lopulta Espoo voitti ottelun numeroin 5-8. Perjantaina Jyväskylässä pelattu KeuPa ottelu päättyi lukemin 2-1 kotijoukkueelle. Tuota ottelua Hermes johti pelikellon näyttäessä 54:32, mutta tuon jälkeen kotijoukkue teki vielä kaksi maalia joista voittomaalin alivoimalla.

Kotijoukkue Hermekseltä on sivussa illan ottelusta maalivahti Samuel Jukuri, hyökkääjä Jimi Nylund ja puolustaja Niki Blomberg loukkaantumisten vuoksi. Hyökkääjät Matti Kaarlela, Sampo Paulaharju ja Henri Limma eivät ole nimettynä kokoonpanoon. Vastaavasti pitkään sivussa ollut Nico Friman palaa kokoonpanoon ja juuri Hermekseen siirtynyt Pietarsaarelaislähtöinen puolustaja Nico Joki on myös mukana.

Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta Mestis- kiekkoa:

HERMES – KEUPA HT KELLO 18.30 K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA!