Uutiset

SAPKO PAREMPI SAVONLINNASSA

2.12.2017

Tasainen peli päättyi kotijoukkueen 4-1 voittoon.

Ensimmäinen erä alkoi Hermekseltä huolimattomalla pelaamisella – huitomisjäähy ja SaPKon ylivoimamaali. Jatkossa varsinkin ykköskenttä vei pelin jokaisessa vaihdossa kotijoukkueen päätyyn mutta ilman tehoja. Ville Rajalan epäonnekas taklaus aiheutti miehelle pelirangaistuksen ja erän viimeiset 5 minuuttia Hermes pelasi erinomaista alivoimaa pitäen SaPKon maaleitta.

Tasaisessa toisessa erässä ei Hermes pystynyt kahta ylivoimaansa hyödyntämään kun taas kotijoukkue niin teki heti ensimmäisestä mahdollisuudestaan. Torjunnat kahteen erään SaPKo Urpolahti 19 ja Hermes Leevi Laakso 25.

Kolmannen erän alkuun Hermes pääsi ylivoimalle ja sen hyödynsi Tuomas Vartiainen, syöttäjinä Jesse Huhtala ja Joonas Sammalmaa. Ottelun tasaisin erä päättyi kuitenkin 2-1 kotijoukkueelle sen tehdessä maalit tehokkaalla viimeistelyllä.

Itä-Suomen kiertueelta on Hermekseltä kuitenkin tuomisina tyydyttävät 3 pistettä. Pelit jatkuvat itsenäisyyspäivän aattona Kokkolassa, vastassa ”paikallispelissä” Iisalmen IPK.

Ottelutilastot