Uutiset

JATKOAIKATAPPIO HEINOLASSA

16.12.2017

Hermeksen viimeinen peli ennen joulutaukoa päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 6-5 jatkoaikatappioon.

Ottelu alkoi Hermeksen kannalta onnekkaasti kun Tuomas Vartiaisen ja Ville Rajalan toimitukset maalille pomppivat kotijoukkueen pelaajista sisään. Peliitat nousi kuitenkin tasoihin toisessa erässä ja kolmannen alussa johtoon. Hermeksen tasoitettua Samu Markkulan toimesta peli vaikutti ratkeavan Hermeksen kahteen peräkkäiseen jäähyyn joista ensimmäisen aikana kotijoukkue meni johtoon. Siirretyn rangaistuksen tultua voimaan voitti Mikko Virtanen kuitenkin aloituksen syöttäen Joonas Sammalmaan tekemään alivoimalla tasoitusmaalin. Peliitat meni kuitenkin samalla ylivoimalla vielä 5-4 johtoon ja näytti voittavan pelin kun Hermes joutui jälleen alivoimalle. Se kuitenkin selvitettiin ja Rajala syötti Sammalmaan vielä tekemään tasoituksen. Varsinaisen peliajan lopussa pääsi Hermes pelaamaan kahden miehen ylivoimaa mutta kotijoukkueen maalissa Niclas Westerholm piti muutamalla paraatipelastuksella numerot ennallaan.

Jatkoajalla Peliitat oli energisempi tehden väkisin voittomaalin. Lehdistötilaisuudessa Hermeksen valmennuksesta Miko Malkamäki oli tyytyväinen joukkueen yhtenäisyyteen raskaan viikon viimeisessä pelissä.

Ottelutilastot