Uutiset

IPK VIERAAKSI – KUPARI JA KOBLIZEK ESIINTYVÄT KOTIYLEISÖLLE

4.12.2017

Hermes – IPK Suomi 100- vuotta juhlapelissä 5.12. kello 18.30 K-Rauta Dream Builder Areenalla!

Hermes kohtaa IPK:n Iisalmesta kolmannen kerran kauden aikana. Ensin pelattiin harjoitusottelu, jonka Hermes voitti, mutta kauden ensimmäisessä sarjaottelussa IPK oli parempi. Nyt Hermes hakee revanssia itsenäisyyspäivän aattona uusitun valmennustiimin kanssa.

Hermes esiintyy uudistuneena kotiyleisölle kun uusi valmennustiimi on päässyt joukkueen kanssa työskentelemään nyt viikon verran. Päävalmentaja Upi Karhula ja valmentajat Miko Malkamäki, Niko Kivinen ja Jens Friis johtivat joukkoja jo viikonloppuna Joensuussa ja Savonlinnassa. Viikonloppu tuotti kolme lisäpistettä taulukkoon kun perjantaina kaatui Jokipojat. Hermes on edelleen sarjataulukossa sijalla 11 ja matkaa vastustaja IPK:hon on kuusi pistettä. IPK on pelannut kolme ottelua enemmän ja on sarjassa sijalla 9. Play-off viivaan Hermeksellä on matkaa 8 pistettä kun yksi sarjan jättiläisistä TUTO Hockey on myös pelannut alle odotusten.

Hermes esittää kotiyleisölleen myös kaksi uutta pelaajaa, kun yhteistyöseura Oulun Kärpistä pelissä pelaavat 2000- syntynyt Rasmus Kupari ja 1997- syntynyt Tshekki Radek Koblizek. Kupari oli jo viime viikolla mukana harjoitusvahvuudessa ja pelasi viikonloppuna kaksi ottelua (1+1), mutta Koblizek liittyi ryhmään vasta maanantaina. Kupari on mukana tämän viikon jonka jälkeen hyökkääjä siirtyy U20 maajoukkueen palvelukseen. Radek Koblizek on pelannut alkukaudella Kärppien liigassa viisi ottelua tehoin 1+1, jonka lisäksi nuorten mukana 12 peliä tehoin 6+9.

Hermeksen sairaslista on lyhentynyt myös edelleen sillä Niko Kuiri ja Matti Kaarlela ovat toipuneet pelikuntoon ja ovat käytettävissä viikon kolmessa ottelussa kun Hermes kohtaa tiistaina IPK:n, perjantaina KeuPan vieraissa ja lauantaina kotona Espoo Unitedin. Hyökkääjä Nico Friman on edelleen sivussa ja tilannetta seurataan päivittäin.

 

SEURAA HEITÄ!

Rasmus Kupari, Hermes

-Luultavasti lahjakkain Suomi- kiekon tuote joka pelaa Kaarlelankadun pyhätössä punainen paita päällä. Tätä nuorta miestä kannattaa tulla seuraamaan vaikka vähän kauempaakin, sillä kiekko tottelee lavassa vaikka vauhti luistimilla lisääntyy. Lähtee MM- leiritykseen tämän viikon jälkeen ja varataan kesällä NHL:n varaustilaisuudessa suomalaisista ensimmäisenä.

Samu Markkula, Hermes

-Joukkueen kapteeni johtaa ykkösviisikkoa tyylikkäästi valtavan työmäärän kautta. On vain ajan kysymys milloin joukkuekaverit lähtevät mukaan ja kun lähtevät alkaa Hermeksen nousu. Huomenna?!

HERMES – IPK K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA 5.12. KELLO 18.30. TERVETULOA VAUHDIKKAAN KIEKKOVIIHTEEN PARIIN!