Uutiset

HERMES PAJULUOMAN AIKAKAUDELLE – KEVÄTKAUSI KÄYNTIIN VIIKONLOPPUNA

29.12.2017

Hermes – TUTO Hockey lauantaina K-Rauta Dream Builder Areenalla kello 17:00.

Mestiksen joulutauko on ohi ja joukkueet aloittavat kevätpuoliskon perjantaina ja lauantaina pelataan heti uudestaan. Hermes kohtaa viikonloppuna Rokin ja TUTO Hockeyn. Perjantaina Hermes matkustaa Rovaniemelle ja lauantaina rytisee kotikaukalossa, kun vastassa on sarjan jättiläinen TUTO Hockey Turusta!

Hermes pelaa viikonloppuna ensimmäiset ottelunsa uuden päävalmentajan alaisuudessa kun Ari-Pekka Pajuluoma on penkin takana muun valmennustiimin kanssa. Pajuluoma on vetänyt joukkueelle muutaman harjoituksen tällä viikolla ja ottelut RoKia ja TUTO:a vastaan ovat ensimmäinen testi uudelle alulle.

Hermes pelaa viikonlopun ilman puolustaja Niki Blombergia joka toipuu vielä ennen taukoa tulleesta vammasta. Kokoonpanosta ovat perjantaina sivussa rovaniemeltä Nico Friman, Matti Kaarlela, Matias Kinnunen, Tuomas Vartiainen sekä  Wiljami Myllylä joka pääsääntöisesti pelaa ja harjoittelee A- nuorten mukana ja on tällä hetkellä U17- maajoukkueen turnauksessa Itä-Suomessa. Lisäksi Rovaniemen reissulta on sivussa maalivahti Leevi Laakso joka palaa kokoonpanoon lauantaina.

Kärpät sopimuspelaajista Hermeksellä on käytössä tällä hetkellä puolustaja Taneli Siikaluoma sekä hyökkääjät Niko Kuiri, Tuomas Vartianen ja loukkaantumisesta toipunut Aku Kestilä.

 

ROKI – HERMES PERJANTAINA 29.12 KELLO 18.30. OTTELU SUORANA FANSEAT.COM

HERMES – TUTO HOCKEY LAUANTAINA KELLO 17.00. K-RAUTA DREAM BUILDER AREENA! OVET AVATAAN KELLO 16.00. TERVETULOA!