Uutiset

ARI-PEKKA PAJULUOMA PÄÄVALMENTAJAKSI

19.12.2017

Ari-Pekka Pajuluoma aloittaa tehtävässään välittömästi. Valmentaja Miko Malkamäki, fysiikkavalmentaja Niko Kivinen ja maalivahtivalmentaja Jens Friis jatkavat tehtävissään.

Ari-Pekka Pajuluoma, 41, on valmentanut aikaisemmin päävalmentajana Vaasan Sportin B- ja A- nuoria. Viimeisin kokemus päävalmentajuudesta oli A- nuorten liigajoukkueen kanssa kaudella 2015-2016. Lisäksi päävalmetajakokemusta löytyy Sportin Mestisjoukkueen peräsimestä kaudella 2013-2014 kun loppuvuodesta vastuu siirrettiin hänelle.

Valmentajakokemusta löytyy huomattavasti enemmänkin sillä Pajuluoma on ollut voittamassa Sportille Mestiksen mestaruuden kaksi kertaa. Ensimmäisellä kaudella 2010-2011 mestaruus tuli Antti Törmäsen ollessa päävalmentaja ja toinen mestaruus Pasi Räsäsen tiimissä seuraavalla kaudella. Sen jälkeen Ari-Pekka Pajuluoma valmensi vielä yhden kauden Sportin valmennustiimissä ja tuo kausi oli seuran ensimmäinen liigassa ja ensimmäinen kausi Tomek Valtosen aikakaudella.

Nyt Pajuluoma ottaa Hermeksen valmennettavakseen ja ensimmäisen kerran Hermes nähdään uusitun valmennustiimin alaisuudessa kotiottelussa 30.12 kello 17.00 kun vastassa on TUTO Hockey. Sitä ennen joukkue pelaa Rovaniemellä RoKin vieraana perjantaina 29.12.