Uutiset

VILLE RAJALA LOPPUKAUDEN HERMEKSESSÄ

21.11.2017

Ville Rajala jatkaa Hermeksessä loppukauden mittaisella sopimuksella.

Ville Rajala on tuttu mies Kokkolalaiselle jääkiekkoyleisölle, sillä mies on pelannut Hermeksessä aikaisemminkin. Tällä kaudella Rajala on pelannut Hermeksessä 7 ottelua tehoin 2+2=4. Tehotilasto näyttää +1 maalia. Isoin tulos kaikista on se että Rajalan ollessa kokoonpanossa on Hermes voittanut seitsemästä viimeisestä ottelusta viisi.

Laitahyökkääjänä viihtyvä Rajala solmi seuran kanssa 1+1 mallisen pelaajasopimuksen, joten kauden jälkeenkin on mahdollisuus pidemmälle yhteistyölle.

– Hyvillä fiiliksillä takaisin. Ei haittaa vaikka sopimus tuli vasta koejakson jälkeen, sillä minulla on kova halu pelata tälle logolle ja tiedän että se fiilis laittaa mut repimään parasta irti mitä miehestä lähtee. Tarkoitus on tuoda joukkueeseen oman itseni, eikä mitään karsita pois, eikä mitään säästellä.

-Mahdollisuus pidemmälle sopimukselle on myös hyvä juttu, sillä se antaa mahdollisuuden pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Haluan hoitaa asiani tällä kertaa niin hyvin että keväällä on seuran helppo olla sitä mieltä että hommat jatkuu ensi kaudellakin Hermeksessä, tuore sopimuspelaaja Ville Rajala kommentoi sopimusta

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Villen kanssa istuttiin kuukausi sitten alas ja juteltiin elämästä ja jääkiekosta. Sen jälkeen asioista on keskusteltu uudestaan ja se oli tässä itselle se tärkein osio. Lajiin Villellä on ominaisuuksia joita ei harjoittelemalla saa, eikä oikein markkinoiltakaan. Odotamme innolla loppukautta yhdessä ja asioiden mennessä hyvin nähdään hänet Kokkolassa myös seuraavallakin kaudella.