Uutiset

SARJANOUSIJA KETTERÄ VIERAAKSI LAUANTAINA

24.11.2017

Hermes – Ketterä lauantaina K-Rauta Dream Builder Areenalla kello 17:00! Ovet avataan kello 16:00.

Hermes ja Ketterä iskevät yhteen Kokkolassa muutaman vuoden tauon jälkeen. Viimeksi on pelattu Suomi-sarjassa kaudella 2014-2015, minkä päätteeksi Hermes nousi Mestikseen. Imatran Ketterän tuleminen ylöspäin on Hermeksen tavoin ollut määrätietoista ja työn tuloksista nautitaan nyt. Joukkue sai tämän kauden Mestikseen paikan takaoven kautta, sillä Kajaanin Hokki ei saanut keväällä lisenssiä Mestikseen ja tässä kohtaa oli Ketterän paikka. Urheilullinen nousukaan ei ole ollut kaukana sillä toissa kaudella ratkaisevassa ottelussa IPK eteni Mestikseen vuoden ennen Ketterää.

Kotijoukkue Hermes lähtee illan otteluun alla jatkoaikatappio LeKille keskiviikkona. Keskiviikkona maalinteossa onnistuivat kultakypärä Samu Markkula ja kauden toisella osumalla Saku Kivinen. Maalinsuulla Leevi Laakso pelasi mainion ottelun tappiosta huolimatta. Viimeisestä viidestä ottelusta Hermes on ottanut 15 mahdollisesta pisteestä 10 tilille ja näiden viiden ottelun ainoa tappio varsinaisella peliajalla tuli juuri Ketterälle kun joukkueet kohtasivat ennen maajoukkuetaukoa Imatralla.

JOUKKUEIDEN PÖRSSIYKKÖSET:

Hermes: Samu Markkula 4+9=13

Ketterä: Tomi Iso- Mustajärvi 11+9=20

TIESITKÖ ETTÄ…

Hermeksen valmennustiimiä täydentää huomenna aamujäällä sekä illan ottelussa A- nuorten päävalmentaja Petri Vehmanen.

SEURAA HEITÄ!

Samuel Jukuri, Hermes

– On pelannut vakuuttavasti viime aikoina ja miehen tilastot kuten joukkueen pistepussikin lihovat tätä kyytiä vauhdilla. Oli sivussa keskiviikon Lempäälän reissulta. Kollega Leevi Laakso näytti että Hermes ei tällä hetkellä kaadu maalivahtipeliin.

Samu Markkula, Hermes

– Joukkueen pisteykkönen ja ainakin toistaiseksi myös kapteeni. Liidaa joukkuetta jäällä esimerkillään sillä taistelee jokaisesta irtokiekosta ja luistelee jokaisen takakarvauksen loppuun. Ei ota ainuttakaan ohivaihtoa. Muodostaa vaarallisen ketjun yhdessä Aku Kestilän ja Ville Rajalan kanssa.

Jesse Huhtala, Hermes

– Jo viime kaudella lupaavia otteita esittänyt keskushyökkääjä palaa kokoonpanoon huomenna!

Jesse Juntheikki ja Joona Jääskeläinen, Ketterä

– Toissa kaudella Hermestä edustanut kaksikko saapuu nyt Hermeksen ja Loyalsin käsittelyyn pohojanmaalle ja se pitää näkyä ja kuulua.

HERMES – KETTERÄ KELLO 17:00, TERVETULOA KANNUSTAMAAN HERMES VOITTOON!