Uutiset

NUORILLE KAKSI VOITTOA VIIKONLOPPUNA

19.11.2017

Wiljami Myllylä hurjassa maalivireessä maajoukkuekomennukselta palattuaan.

Lauantaina Hermes-nuoret voittivat kotipelissä K-Laser/KKP:n 6-1. Ottelu oli tasaisempi kuin maalilukemat kertovat ja ratkesi kotijoukkueen parempaan viimeistelyyn sekä maalivahtipeliin. Sarjan maalipörsssin kärkeen noussut Wiljami Myllylä teki neljä maalia, muut osumat viimeistelivät Oliver Elenius ja Henri Limma. Maalissa Leevi Laakso torjui 31 kertaa.

Tänään sunnuntaina oli Hermes kolmannen erän puoleen väliin asti kiinni kolmessa pisteessä mutta kotijoukkue Diskos nousi 5-5 tasoihin ja jatkoajalle kahdella ylivoimamaalilla. Tuo jatkoaika päättyi lyhyeen Myllylän tehdessä päivän kolmannen maalinsa. Elenius, Arttu Paakki ja Aleksi Mattila vastasivat muista maaleista. Jere Orpanalle kertyi Hermes-maalissa 51 torjuntaa.

Hermes nousi sarjassa neljänneksi, Myllylä johtaa maalipörssiä ja on pisteissä toisena. Pelit jatkuvat Hermeksen osalta vasta kahden viikon päästä lauantaina 2.12. jolloin kotipelissä klo 15:30 vastassa on RoKi.

Hermes – K-Laser/KKP tilastot 

Diskos – Hermes tilastot

Nuorten Mestis tilastot