Uutiset

NICO LEHTO LOPETTAA PELAAJAURANSA

29.11.2017

Kokkolan Hermeksen alkukauden kapteeni Nico Lehto on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Nico Lehto, 27, on edustanut Kokkolan Hermestä neljällä eri kaudella pääosin Mestiksessä. Yhdellä Suomi-sarjakaudella ja ensimmäisellä kerralla puolustaja viihtyi Hermeksessä viiden ottelun verran. Kaudella 2015-2016 alkanut nykyinen sopimus on tuottanut yhteensä 99 runkosarjan ottelua, sekä 12 playoff ottelua Hermeksen paidassa. Aikaisemmilla kausilla Lehto kuului joukkueen kapteeniryhmään ja tälle kaudelle rintaan ommeltiin C.

Nyt kuitenkin pelaajaura tuli päätökseen ja alla Nicon kommentit asiasta:

”Nämä kolme kautta Hermeksessä ja Kokkolassa on olleet huikeita. En olisi halunnut jättää pelikautta kesken, mutta omien henkilökohtaisten syiden takia tämä päätös oli järkevin. Toivon Hermekselle ja eritoten pelaajille menestyksekästä loppukautta”

”Lämmin kiitos pelaajille, huollolle, faneille, valmennukselle ja koko Hermeksen organisaatiolle. Haluan erityisesti kiittää äitiä ja hänen miestään sekä omaa vaimoa ja läheisiä, sillä olette olleet korvaamattomia”

Kapteeni päättää vielä lopuksi:

”Hermeksen organisaatio ja Kokkolan kaupunki merkitsee minulle paljon. Kerran Hermes aina Hermes.”

Kokkolan Hermes kiittää Nico Lehtoa ajasta Hermeksen paidassa ja toivottaa onnea ja menestystä tulevaisuuden suunnitelmiin!