Uutiset

MARKUS KORKIAKOSKEN SOPIMUS PURETTU

30.11.2017

Markus Korkiakoski ei jatka pelaamista Kokkolan Hermeksessä.

Hermes ja Markus Korkiakoski purkivat sopimuksen torstaipäivänä ja tästä eteenpäin häntä ei enää nähdä Hermeksen harjoitusvahvuudessa.

Keskushyökkääjänä viihtyvä Korkiakoski siirtyi keväällä Hermekseen Kajaanin Hokista ja kuluva kausi oli ensimmäinen Kokkolassa. Alkukauden aikana Korkiakoski pelasi Hermeksessä 13 ottelua tehoin 2+1 ja teholukeman ollessa pakkasella -7.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Henkilöstön työsuhteen päättymiset ennen aikojaan ovat aina raskaita asioita molemmille osapuolille. Tässä kohden olimme kuitenkin tilanteessa missä ei ollut näkymää ratkaisusta. Korkiakoski hankittiin Kokkolaan johtamaan joukkuetta, mutta lopulta paikkaa ei löytynyt enää pelaavasta kokoonpanosta ja silloin johtaminen joukkuepelissä on lähes mahdotonta. Useiden palavereiden kautta lopputulema oli tämä minkä molemmat osapuolet hyväksyivät.

-Vastuu asiasta on myös seuran ihmisillä, eikä tämä tee Korkiakoskesta huonoa pelaajaa. Aika ja paikka eivät nyt olleet oikeita ja tovotammenkin ”Korelle” paljon onnea ja tsemppiä uusiin haasteisiin.

Pelaajamarkkinoita seurataan

Kokkolan Hermeksen pelaajistosta on tällä viikolla lähtenyt kaksi pelaajaa kun Nico Lehto ja Markus Korkiakoski ovat nyt poissa.

Pasi Tuukkanen:

-Välitöntä painetta hankinnoille ei ole, sillä nyt katsotaan nykyisen ryhmän iskukyky viikonloppuna ja annetaan aikaa myös uusitulle valmennusryhmälle.

-Sairaslistalla jatkavat edelleen Nico Friman ja Matti Kaarlela sekä Niko Kuiri.