Uutiset

ARVOKAS PISTE LEMPÄÄLÄSTÄ

22.11.2017

Tiukka vieraspeli päättyi 3-2 jatkoaikatappioon.

Kotijoukkue oli saanut huomattavasti lisää kokemusta edelliseen Hermeksen vierailuun verrattuna ja maaliin oli Tapparasta saapunut Kristian Heljanko. Ensimmäinen erä pelattiin maaleitta pelin hallinnan oltua kuitenkin kotijoukkueella osittain Hermeksen kolmen 2-minuuttisenkin takia.

Toisen erän alkuun Hermeksen selvitettyä alivoiman pääsi kultakypärä Samu Markkula tekemään johtomaalin, syöttäjinä Samuel Sikstus ja Aku Kestilä. Tuon jälkeen siirtyi pelin hallinta kotijoukkueelle ja ennen erän puoliväliä olivat lukemat 2-1. Loppuerän neljän minuutin alivoiman Hermes selvitti kuitenkin ilman takaiskuja. Torjunnat toisessa erässä Hermes Leevi Laakso 15, LeKi Heljanko 4.

Kolmannessa erässä pääsi Hermes paremmin peliin kiinni ja tasoitus tulikin Saku Kivisen ohjatessa Jimi Nylundin laukauksen sisään, toinen syöttäjä Sikstus. Muita maaleja ei erässä tullut joten mentiin jatkoajalle missä ottelun ratkaisi LeKin paras pelaaja Anton Levtchi. Tyydyttävän vieraspisteen Hermekselle takasi suurelta osin erinomaisesti maalilla pelannut Laakso torjuen 39 kertaa.

Neljän ottelun pisteputkessa oleva Hermes kohtaa ensi lauantaina kotikaukalon pikkujoulupelissä Imatran Ketterän todellisessa divariklassikossa. Silloin viimeistään kannattaa loppujenkin Hermes-kannattajien siirtyä kotisohvilta jäähallin katsomoon. Ovet aukeavat klo 16:00.

Ottelutilastot