Uutiset

VILLE RAJALA HERMEKSEEN

20.10.2017

Ville Rajala palaa Hermekseen

Kokkolan Hermes vahvistaa hyökkäysosastoa kun vanha tuttu Ville Rajala palaa Hermekseen. Rajalalta löytyy kokemusta Hermeksestä Suomi-sarjasta sekä Mestiksestä yhteensä kolmelta kaudelta. Viimeisimmällä kaudella Mestiksessä Rajala teki 32 ottelussa tehot 10+16. Samalla kaudella mies teki liigadebyytin Sportin paidassa onnistuen kertaalleen myös maalinteossa. Viime kausi kului Ruotsin 1-divisioonassa, jossa 40 peliin tehot 18+19.

Rajala aloitti kuluvan kauden Suomi-sarjassa JHT:n riveissä, mutta sopimus purettiin yhteisymmärryksessä seuran kanssa ja näin ollen Rajala oli vapaa siirtymään Kokkolaan. Lähtiessään Rajala johti JHT:n sisäistä pistepörssiä.

Nyt solmittu sopimus on mallia 5 peliä, jonka lisäksi on olemassa optio 1+1 malliselle sopimukselle joka pitäisi Rajalan Kokkolassa aina kevääseen 2019 saakka. Viiden pelin jälkeen, mitkä ovat ennen maajoukkuetaukoa katsotaan käytetäänkö ensimmäinen optio loppukauden osalta ja kauden päätyttyä optio seuraavasta kaudesta.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Ville tuo joukkueeseen maalintekovoimaa ja omaa esimerkkiä siitä mitä voittaminen vaatii niin henkisellä kuin suorituksenkin tasolla. Omaa edelleenkin ison potentiaalin olla eturivin pelaaja tässä sarjassa.

-Käytiin Villen kanssa keskusteluja jääkiekosta ja elämästä ja hän oli erittäin motivoitunut palamaan tuttuun seuraan ja valmennukseen. Tulee välittömästi pelaavaan kokoonpanoon, eli jos kaikki sujuu kuten pitää niin pelaa Jokipoikia vastaan lauantaina.