Uutiset

VILHO HEIKKINEN HERMEKSEEN

9.10.2017

Kokkolan Hermes lainaa maalivahti Vilho Heikkisen Oulun Kärpistä

Vilho Heikkinen, 19, on pelannut vakuuttavan syksyn Oulun Kärppien A- nuorten joukkueessa. Nuorten SM-liigaa ylivoimaisesti johtava Kärpät hallitsee myös henkilökohtaisia tilastoja sarjassaan. Hermekseen toistaiseksi siirtyvä Heikkinen johtaa maalivahtitilastoa ylivoimaisesti, sillä kahdeksassa ottelussa taakse on mennyt yhdeksän kiekkoa, torjntoja 246 ja torjuntaprosentti 96.47%.

Heikkinen siirttyy Hermekseen välittömästi ja on mukana joukkueen iltaharjoituksessa kello 15.00-16.00.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Kaikkien joukkueessa on nostettava tasoaan että saadaan peliä kehitettyä ja päästään taistelemaan pisteistä keskiviikkona Turussa. Kysymys ei ole epäluottamuksesta omaa kaksikkoa kohtaan, mutta haluamme antaa mahdollisuuden Vilholle, sillä alla on vakuuttava syksy Oulussa. Leevi ja Samuel saavat huilata alkuviikon ja saavat taas uuden mahdollisuuden myöhemmin.