Uutiset

VIIME KAUDEN MESTARI VASTASSA – SAPKO HERMEKSEN VIERAAKSI

13.10.2017

Hermes kohtaa Savonlinnan SaPKon illan ottelussa. Kiekko tippuu jäähän 18:30

Kokkolan Hermes janoaa illan kamppailusta ensimmäisiä pisteitä. Se vaatii 60 minuuttia laadukasta tekemistä valmennuksesta pelaajiin.

Vastaan asettuu viime kauden mestari, jonka pelaajisto on pysynyt valmennusta myöden hyvin kasassa. Ainoastaan terävin kärki joka pelipaikalta lähti liigaan, mutta muuten SaPKon riveistä löytyy noin 15 viime vuoden pelaajaa. Valmennuskaksikko Pasi Räsänen Jarmo Myllys pitää ilta toisen jälkeen joukkueen vaatimustason ihan tapissa, eikä joukkueelle kauden aikana tahdo tulla mitään yksittäisiä romahduksia tai pidempiä tappioputkia.

Hermeksen tilanne tiedetään ja nyt seurataan löytyykö joukkueesta ammattiylpeyttä näyttää kotiyleisölle että Kokkolassakin osataan ja halutaan pelata jääkiekkoa?

SEURAA HEITÄ!

HENRI LIMMA, HERMES

– Ollut lainalla Muik Hockeyssä ja tehnyt läjän maaleja Suomi-sarjassa. Luisteluvoimainen pelaaja joka haluaa näyttää kuuluvansa Mestis-tasolle.

HERMES

-Päästettyjen maalien määrä on saatava matalammalle tasolle. On vaikea voittaa otteluita jos omissa kolisee 6.5 maalin keskiarvolla. Nyt mitataan valmennusta sekä pelaajia.