Uutiset

VIIKKO 43 – HERMES KOTIKAUKALOSSA PERJANTAINA!

25.10.2017

Ajankohtaisia asioita viikolta 43

Viikkokatsauksessa tiedotetaan ajankohtaisista asioista joukkueessa ja joukkueen ympärillä.

VIIKON KOHOKOHTA:

MESTIS: 27.10. kello 18:30 Hermes – RoKi K-Rauta Dream Builder Areenalla, ovet auki kello 17:30!
NUORTEN MESTIS: 28.10. kello 15:30 Hermes – Hokki K- Rauta Dream Builder Areenalla.

SEURANTAAN:

MESTIS: 28.10. kello 17:00 RoKi – Hermes, Rovaniemi
NUORTEN MESTIS: 29.10. KELLO 17:50 IPK – Hermes, Iisalmi

SAIRASLISTA:

Jesse Huhtala (day to day, on ollut jo luistimilla)

Päävalmentaja Antti Karhula edelleen poissa jäältä harjoitustilanteissa, mutta on paikalla ja vastaa normaalisti jääharjoittelun suunnitelmasta, seurannasta ja palautteesta vaihtoaitiosta. Valmentajat Lasse Pirjetä ja Jens Friis jäällä.

SIIRROT:

Oulun Kärppien sopimuspelaaja Aku Kestilä siirtyy Hermekseen lainalle alustavasti kahden viikon jaksolle, missä Hermes pelaa neljä ottelua ennen maajoukkuetaukoa. Keskushyökkääjänä viihtyvä Kestilä on pelannut tällä kaudella 14 ottelua Kärpissä. Hyvän maalintekotaidon omaava Kestilä teki viimeisellä A- nuorten kaudella 48 peliin 37 maalia ja sillä irtosi koko sarjan maalipörssin voitto.