Uutiset

SAPKO VEI NIUKASTI PISTEET

13.10.2017

Hermes antoi viime kauden Mestis-mestarille tiukan vastuksen häviten 1-2.

Ketjut uuteen koostumukseen rukannut kotijoukkue oli pelitapahtumissa kaksi erää parempi mutta voitto ja myös ensimmäiset sarjapisteet jäivät saamatta. SaPKo hyödynsi ensimmäisen ylivoimansa tehokkaasti ja kun Hermes ei vastaavasti omissaan onnistunut oli vierasjoukkueen toinen osuma pelin voittomaali. Hermeksen kultakypärä Jimi Nylund (kuvassa) sooloili kavennusmaalin toisen erän lopussa luotettavasti torjuneen Samuel Jukurin syötöstä. Kolmas erä oli Hermeksen painostusta mutta taidolla ja onnella sai vierasjoukkue pidettyä maalinsa puhtaana.

Hermeksen kotipelien sarja jatkuu ensi keskiviikkona kun ”paikalliskamppailussa” vastaan asettuu Iisalmen IPK. Ennusmerkit tämän illan pelistä antavat odottaa että silloin on pistetilin avauksen aika.

Ottelutilastot

Jatkoaika-verkkolehden raportti