Uutiset

KONEET KÄYNTIIN – SISUUNTUNUT HERMES LEKIN KIMPPUUN!

6.10.2017

Hermes – LeKi lauantaina kello 17:00

Kokkolan Hermeksen matka jatkuu lauantaina Mestiksessä kun vastaan asettuu LeKi Lempäälästä. Ottelu alkaa kello 17:00 ja ovet avautuvat K-Rauta Dream Builder Areenalla kello 16:00.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun vailla aikaisempia pisteitä. Kaikki kolme ottelua ovat päättyneet tappioon ja viimeisin niistä tuli keskiviikkona Rovaniemellä kun kotijoukkue RoKi oli parempi numeroin 6-2. Hermeksen maaleista ottelussa vastasivat Ville Ahlgren ja Jimi Nylund. Ahlgren ja Nylund muodostivatkin ottelussa Hermeksen parhaan hyökkäyskolmikon yhdessä keskushyökkääjä Niko Kuirin kanssa. Hermeksen maalilla ottelusa pelasi 5-1 numeroihin saakka Samuel Jukuri ja sen jälkeen kolmannen erän lopun Leevi Laakso. Ottelun tehdyt maalit ratkaisevat, mutta Hermeksen pelissä oli varsinkin ensimmäisessä erässä toiveita paremmasta. Joukkue hallitsi pelitapahtumia ja erän laukaukset 1-14 Hermekselle. Koko ottelun torjunnat RoKilla 32 ja Hermeksellä 15.

Toisessa erässä Hermes päästi alivoimalla kolme maalia ja kolmanteen erään lähdettäessä peli oli jo 4-1 kotijoukkueelle. Kolmas erä oli tasaista pelaamista, jossa kotijoukkue vain varmisteli tulosta eikä Hermes saanut kirivaihdetta päälle.

Lauantaina Kokkolassa nähdään toisen kerran Hermes kausimallia 17-18 tositoimissa ja varmasti kaukalossa tullaan näkemään sisuuntunut ja ärsytetty ryhmä. Vierasjoukkue LeKi saapuu Kokkolaan Rovaniemeltä, missä se pelaa perjantaina ennen Kokkolan vierailua. LeKi on aloittanut kauden mainiosti, sillä se on pelannut voitosta joka ilta. Kolmesta ottelusta kuusi pistettä ja sijoitus sarjataulukossa sija viisi.

Hermes-kasvatit vastakkain – Myllylä ja Utunen K-Rauta Dream Builder Areenalla!

Hermeksen paidassa kotidebyytin tekee 16- vuotias hyökkääjä Wiljami Myllylä ja LeKin paidassa nähdään vuotta vanhempi 17- vuotias Toni Utunen. Molemmat pelaajat ovat Hermes- kasvatteja ja ovat nyt vastakkain lauantaina kun kiekko tippuu jäähän. Myllylä palasi kesken viime kauden Kokkolaan ja A- nuoriin, vastaavasti Utunen on viihtynyt Tampereella ja Tapparassa jo muutaman vuoden. Myllylä on Hermeksen sopimuspelaaja ja Utunen vastaavasti Tapparan, mutta on lainalla yhteistyöseura LeKissä varmasti suuren osan kaudesta.

Seuraa heitä!

#22 Ville Ahlgren, Hermes

– Yli sadan liigaottelun Ahlgren ei mahtunut edellisessä kotiottelussa kokoonpanoon, mutta oli Rovaniemellä selkeästi yksi niistä pelaajista joka haluaa näyttää suunnan kurssin muutokselle. On pelannut nyt kahdessa vieraspelissä ja johtaa sisäistä pörssiä tehoin 2+1.

#40 Joona Ikonen

-Taitava ja maaliahne Ikonen on Ilveksen sopimuspelaaja ja on nyt ensimmäistä kertaa lainalla Mestiksessä. Teki jo maalin liigassakin tälle kaudelle komealla laukauksella. On tehnyt hurjia pisteitä juniorisarjoissa, joista osoituksena mm. viime kauden pistepörssin voitto A- Nuorissa tehoin 28+32.

Kotijoukkueen kokoonpano

Lopullinen kokoonpano julkaistaan lauantaina, mutta varmuudella sivussa hyökkääjät Jesse Huhtala ja Saku Kivinen.

HERMES – LEKI K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA LAUANTAINA KELLO 17:00, TERVETULOA!