Uutiset

HERMES – ROKI K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA!

26.10.2017

Hermes – RoKi perjantaina 27.10. kello 18:30

Kokkolan Hermes kohtaa perjantaina vanhan tutun kilpakumppanin jo Suomi-sarja ajoilta kun Rovaniemen kiekko saapuu Kokkolaan. Joukkueet kohtaavat heti lauantaina uudestaa kun Hermes matkustaa Rovaniemelle RoKin perässä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen Rovaniemellä. Ottelun lopputulos oli selkeästi kotijoukkueelle, sillä RoKi peittosi Hermeksen lukemin 6-2. Pelin tapahtumissa RoKi oli Hermestä edellä hyökkäysten päätöksissä sillä torjunnat olivat kuitenkin RoKin maalivahti Rasmus Reijola 32 kun Hermeksen Jukuri/Laakso torjui ottelussa yhteensä 15 kiekkoa. Paljon on tapahtunut tuon pelin jälkeen ja varmasti perjantaina nähdään niin maalinsuulla kuin kenttäpelissäkin erilainen Hermes.

Kotijoukkue Hermeksen riveissä ensiesiintymisen ottelussa tekee Oulun Kärppien sopimuspelaaja Aku Kestilä. Kun siihen lisätään joukkueen kanssa viikon harjoittelemaan päässyt Ville Rajala niin Hermeksen hyökkäysosastolla alkaa olla kova kilpailu pelipaikoista sekä toisaalta joukkue kaipaa tehoja hyökkäyspäähän. Puolustus – ja maalivahtipeli on tiivistynyt edellisissä otteluissa sillä kolme edellistä peliä on vastustaja pystytty pitämään kolmessa tai alle kolmessa maalissa. Hermeksen paras pistemies on Samu Markkula 2+3.

RoKi saapuu Kokkolaan ensimmäistä kertaa uudessa komennossa kun Vaasan Sportin apuvalmentajan paikalta napapiirille siirtynyt Petri Karjalainen tuo joukkonsa Kokkolaan. RoKi on aloittanut kauden play-off tahdilla, sillä joukkue majailee tällä hetkellä sarjasijalla seitsemän. RoKilla on alla kymmenen ottelua ja pisteitä kasassa 13. Maaliero 33-34. Joukkueen paras pistemies on tällä hetkellä jo Suomi-sarjasta tuttu Olli-Matti Järvelä 6+2.

Tiesitkö että..

Hermeksen viime kauden toiseksi paras pistemies Kristian Kangas palaa tuttuun kaukaloon vastustajan paidassa. Kangas haki liigapaikkaa Hermeksen yhteistyöseura Oulun Kärppien joukkueesta, mutta ei sitä itselleen lunastanut. Nyt RoKin paidassa ja alla seitsemän ottelua 1+1 tehoilla. Tehotilasto näyttää pakkasta -6 astetta. Nähtäväksi jää minkälaisen vastaanoton mies saa Hermeksen joukkueelta, mutta myös kannattajilta.

Seuraa heitä!

Aku Kestilä, Hermes

– Hyvä maalintekijä. Mihin Hermeksen valmennus sijoittaa pelaajan ja kuinka Kestilä vastaa huutoon?

Ville Rajala, Hermes

– Voimahyökkääjä. Näytti heti että on valmis taistelemaan ja kamppailemaan Mestis- tasolla ja ennenkaikkea joukkueen puolesta. Repi, haastoi ja raastoi vastustajaa ja nosti omatkin mukaan kamppailemaan. Jokainen pelaaja kasvoi 5 cm kun näki Rajalan pari ensimmäistä vaihtoa.

Niki Blomberg, Hermes

– Ottanut paikkansa Hermes- pakistosta tyylikkäästi. Kovat henkiset voimavarat omaava pelaaja ei yritä jäällä mitään ihmeellistä vaan pelaa peruspeliä. Puolustaa kiekollista ja kiekotonta huolellisesti ja saadessaan kiekon pelaa sen varmasti eteen, sivulle tai taakse pelitilanteen vaatimalla tavalla.