Uutiset

HERMES KOTIKAUKALOSSA KESKIVIIKKONA

17.10.2017

Hermes – IPK keskiviikkona 18.10. kello 18:30

Kokkolan Hermes kohtaa K-Rauta Dream Builder Areenalla IPK:n Iisalmesta. Joukkueet ovat kohdanneet kerran tällä kaudella harjoitusottelussa, minkä Hermes voitti.

Kotijoukkue Hermeksen tilanne lienee kaikillle selvä. Avausvoittoa haetaan, mutta varmasti joukkueen keskuudessa asia pilkotaan vieläkin pienempiin palasiin. Yksittäinen vaihto, yksittäinen erä on niitä mihin tällä hetkellä kiinnitetään huomiota. Viimeisin ottelu SaPKoa vastaan oli lupauksia herättävä ja varsinkin se että peliä parannettiin kokoajan kohti loppua mentäessä oli iso asia. Kolmannessa erässä oltiin jo pelin päällä, mutta maalien muodossa ei vielä tulosta tullut. Puolustuspelin viimeisenä lukkona oli Hermes- uran parhaan pelin pelannut Samuel Jukuri, joka huolimatta parantuneesta taisteluilmeestä joutui venymään useaan huipputorjuntaan illan aikana. Joukkueen pörssiykkönen on Jimi Nylund 2+2.

Vierasjoukkue IPK on aloittanut kauden mukavasti sillä joukkue on voittanut kaikki kolme kotiotteluaan, mutta vastaavasti hävinnyt kaikki vierasottelunsa. Sarjassa toista kautta pelaava ryhmä on puolessavälissä sarjataulukossa. Päävalmentaja Janne Sinkkonen tuo Kokkolaan sitoutuneen ja työteliään ryhmän, joka taistelee varmasti pudotuspelipaikasta uskottavasti. Viimeisessä ottelussaan IPK voitti sarjajohtaja KeuPan numeroin 7-4. Joukkueen pörssiykkönen on KalPa- vahvistus Topi Piipponen 4+3.

Tiesitkö että..

IPK:n puolustuksessa pelaa kaksi kokkolalaisille tuttua pelaajaa kun puolustajat Niko Korhonen ja Lauri Heinonen pelaavat IPK:ssa. Molemmat pelaajat ovat pelanneet Kokkolassa Suomi-sarjassa.

Seuraa heitä!

Samuel Jukuri, Hermes

– Vakuuttava peli SaPKoa vastaan. Mikäli pystyy pelaamaan myös jatkossa samalla tasolla niin antaa joukkueelle mahdollisuuden.

Saku Kivinen, Hermes

– Johti Hermeksen parasta kentällistä SaPKoa vastaan ennakkoluulottomasti.

Jimi Nylund, Hermes

– Pörssiykkönen. Pietarsaaren kasvatti pelaa uransa ensimmäisiä miesten otteluita, mutta näyttää että on kokenein.