Uutiset

SARJA- AVAUS PERJANTAINA

28.9.2017

Hermes matkustaa perjantaina sarja-avaukseen Keuruulle.

Pitkä odotus loppuu perjantaina kun kauden ensimmäinen Mestis- kierros pelataan. Otteluina 29.9. kello 18:30 KeuPa HT – Hermes, Espoo – TUTO, SaPKo – Jokipojat, Peliitat –  LeKi, Ketterä – Vantaa ja RoKi – IPK.

Kokkolan Hermeksen pelit jatkuvat heti lauantaina kun K-Rauta Dream Builder areenalle saapuu vieraaksi Heinolan Peliitat. Peliittojen päävalmentajana toimii ensimmäistä kautta Santeri Heiskanen joka naulasi Mestis- infossa kovat tavoitteet joukkueellensa, sillä Peliitat pyrkii pudotuspelien lisäksi tekemään kauden aikana 200 maalia. Viime kaudella heinolalaiset pystyivät 152 maaliin, joten parannettavaa löytyy. Viime kaudella iloista hyökkäyspeliä esittänyt kotijoukkue Hermes onnistui maalinteossa 160 kertaa ja sarjan mestaruuden voittanut SaPKo 181 kertaa.

Hermeksen valmennustiimi Upi Karhula, Lasse Pirjetä ja Jens Friis pääsevät valitsemaan kokoonpanot viikonlopulle ihan hyvistä asemista, sillä ainoastaan sivussa on varmuudella keskushyökkääjä Jesse Huhtala, jonka toivotaan palaavan kokooonpanoon jo seuraavalle viikolle.

VARTIANEN LAINALLE

Kokkolan Hermeksen hyökkäyskalusto vahvistuu sarjan kynnyksellä kun yhteistyöseura Oulun Kärpistä saapuu lainallle hyökkääjä Tuomas Vartiainen. 96- syntynyt Vartiainen on pelannut tällä kaudella neljä ottelua A- nuorten SM-liigassa (0+4) ja yhden ottelun Liigan puolella (0+0).

KeuPa HT – Hermes 29.9. kello 18:30. Ottelu suorana Fanseat.com

Hermes – Peliitat 30.9. kello 17:00 K-Rauta Dream Builder Areenalla, Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon kotiavauksessa!