Uutiset

SARJA-ALOITUS PENKIN ALLE

29.9.2017

Perjantai-ilta Keuruulla oli kotijoukkueen näytöstä pelin päättyessä 9-2

Erinomaisesti latautunut KeuPa HT liikkui paremmin kuin vierasjoukkue, voitti kaksinkamppailut sekä viimeisteli tehokkaasti johtaen ensimmäisen erän jälkeen jo 6-1. Viimeinen erä pelattiin maalittomana. Erinäisistä syistä vajaaksi jäänyt harjoitusotteluohjelma ei palvellut sarjaan valmistautumista riittävän hyvin – oli Hermes-valmennuksen pääviesti pelistä. Mutta nyt on Mestiksen tempo ja vaatimukset jokaisella pelaajalla tiedossa joten huomenna Kokkolassa on kaukalossa joukkue mikä katkaisee orastavan tappioputken heti. Vastaan luistelee myös ensimmäisen ottelunsa hävinnyt Heinolan Peliitat.

Tervetuloa peliin! Ovet aukeavat klo 16:00 ja kiekko tippuu jäähän klo 17:00.

Ottelutilastot