Uutiset

KOTIAVAUS JA KENRAALI – VASTASSA KAJAANIN HOKKI

14.9.2017

Hermes – Hokki K- Rauta Dream Builder Areenalla perjantaina 15.9. kello 18:30!

Kokkolan Hermes kohtaa vielä viime kaudella Mestiksessä pelanneen Kajaanin Hokin kotikaukalossa. Hokki pelasi keskiviikkona Mestiksen RoKia vastaan Rovaniemellä ja kärsi niukan 5-4 tappion.

Hemeksen riveissä tekee moni pelaaja ensiesiintymisensä, sillä joukkue on muuttunut paljon viime kaudesta.

Osaltaan muutos on ollut hallittua ja haluttuakin, mutta kun esimerkiksi Liiga vei osansa, on tähtirooleja tarjolla uusille pelaajille. Ossi Ikonen, Niklas Appelgren ja Kristian Kangas siirtyivät Liigaan ja kun kapteeni Jussi Nättinen suuntasi kauden jälkeen Saksaan pelaamaan niin on selvää että uusia pelaajia tarvitaan merkittäviin rooleihin. Viime kauden joukkueesta jatkavat tärkeät runkopelaajat kun hyökkääjät Samu Markkula, Mikko Virtanen, Jesse Huhtala ja Saku Kivinen sekä Muik Hockeyssä lainalla olevat Henri Limma ja Matias Kinnunen jatkavat. Puolustajista Kapteeniksi nimetty Nico Lehto, varakapteeni Jere Rantala ja Samuel Sikstus ovat tuttuja miehiä kokkolalaisille.

Valmennus jatkaa tutussa komennossa kun Antti Karhula jatkaa neljättä kautta Hermeksen päävalmentajana. Rinnalleen Karhula sai uuden valmentajan, kun Lasse Pirjetä siirtyi Jokereiden organisaatiosta Hermekseen. Maalivahtivalmentajana jatkaa Jens Friis.

Uusista pelaajista mainitaan huomenna ensiesiintymisen Hermeksen paidassa tekevä 16-vuotias hyökkääjä Wiljami Myllylä. Myllylä on Hermeksen oma kasvatti joka pelasi kaksi edellistä kautta JYP:issä ja Sportissa, mutta palasi tälle kaudelle Hemekseen ja on harjoitellut alkusyksyn edustusjoukkueen mukana.

Yhteistyöseura Oulun Kärpistä on huomenna mukana toistaiseksi voimassa olevalla lainalla hyökkääjä Niko Kuiri ja huomenna pelaava Taneli Ronkainen.

Poissa kokoonanosta: Puolustaja Niki Blomberg ja hyökkääjät Jesse Huhtala ja Juuso Rämö.

HERMEKSEN KOKOONPANO

Nico Friman – Markus Korkiakoski -Taavi Tiala

Nico Lehto – Risto Mattila

Samu Markkula – Mikko Virtanen – Ville Ahlgren

Samuel Sikstus – Janne Pälve

Sampo Paulaharju – Niko Kuiri – Saku Kivinen

Jere Rantala – Taneli Ronkainen

Wiljami Myllylä – Matti Kaarlela – Jimi Nylund

Eetu Andersson

Samuel Jukuri

Leevi Laakso

Kotikenraali ja ensiesiintyminen:

Hermes – Hokki K-Rauta Dream Builder Areenalla perjantaina 15.9. kello 18:30!