Uutiset

A-NUORET VOITTOON SARJA-AVAUKSESSA

2.9.2017

Hermeksen A-nuoret aloittivat Nuorten Mestiksen voitolla Keupa/Pelikaaneista 5-4 (2-1, 2-2, 1-1).

Maaleja tehtiin tasatahtiin aina viimeiseen erään asti, jossa ottelun sankariksi nousi tehoin 2+1 onnistunut Kalle Männistö. Molemmat joukkueet pelasivat tehokasta ylivoimapeliä ja pelin yhdeksästä maalista kuusi tehtiin ylivoimalla.

-Pitkästä aikaa peli-ilme oli sellainen kuin halusimme ja pystyimme toteutttamaan sovittuja asioita. Kausi on vasta alussa ja tekemistä yksilöiden ja pelin kanssa on paljon. Oikeaan suuntaan ollaan menossa, kommentoi peliä joukkueen valmentaja Petri Vehmanen.

A:n pelit jatkuvat heti ensi viikonloppuna vieraskiertueella Rovaniemellä ja Oulunsalossa. Seuraava kotipeli pelataan 16.9. kotihallissa Kokkolassa.

Ottelutilastot