Uutiset

A-NUORET VIERASVOITTOIHIN VIIKONLOPPUNA

10.9.2017

Hermeksen A-nuoret kasvatti pistesaldoa viikonloppuna kuudella pisteellä.

Tänään Hermes oli K-Laser/KKP:tä vahvempi luvuin 2-4 (1-2, 0-1, 1-1). Joukkue teki ottelun ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana kaksi maalia kun Sampo Paulaharju ja Arttu Rautiala onnistuivat maalinteossa. Erätauolle siirryttiin 1-2 numeroissa K-Laserin kavennettua tilanteen erän puolivälin jälkeen ylivoimalla.

Toisessa erässä peli sai ikävän käänteen, kun Oulunsalon jäähallin jää rikkoutui pelikelvottomaan kuntoon. Peli keskeytettiin, kun toista erää oli pelattu 10.45 ja tunnin odottelun jälkeen ottelu siirryttiin pelaamaan loppuun Ouluun Raksila 2:n.

Joukkueen valmentaja Petri Vehmanen oli tyytyväinen että nuorten kantti kesti ottelun loppuun asti. -Hyvä voitto värikkäiden vaiheiden jälkeen, kommentoi Vehmanen.

Ottelutilastot